reklama
fiore
Fanka BB :)
Tak Kochana,moj juz sie bawi z Leo od dluzszego czasu ;-)a czy Wasi Mężowie czują już ruchy dziecka? mój maluszek robi to tak delikatnie że jeszcze Mąż nie ma jak poczuć![]()
Ja nie wiem czy czuję ruchy. Czasami mam wrażenie że To właśnie To, a czasami mam wrażenie, że to jelita pracują. Zastanawiam się, czy jest wszystko ok,bo jestem dość szczupła, więc powinnam poczuć ruchy szybciej, ale to moja pierwsza ciążą, więc to podobno normalne.
Stokrotka812
Ja sobie cierpliwie czekam na kopniaczki i wcale się nie przejmuję. Zaczął mi rosnąć brzuszek i mnie to cieszy, bo niektórzy chyba wciąż zapominają, że jestem w ciąży;-);-)
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Kurcze, ale Wam fajnie, ze tak wyraznie juz czujecie ruchy, ja czuje mocno, ale chyba mam za duzo tluszczu na brzuchu, zeby kto inny mogl poczuc :/ 

fiore
Annte nie zgadzam sie,ze jak ktos chudy to szybciej czuje ruchy.Ja mialam nadwage z V i spora oponke na brzuchu,a poczulam ja tak samo jak i w tym momencie(jestem na dolnej granicy wagi aktualnej,ze startujacym plaskim brzuchem) Leo,w 13tyg.Wszystko jest uzaleznione od fizjonomi.
Glowy do gory,nie jest zle dziewczyny,niebawem wszystkie bedziemy czuc malenstwa
Glowy do gory,nie jest zle dziewczyny,niebawem wszystkie bedziemy czuc malenstwa

little_nina
A ja sie ciesze bardzo, bo mimo to że grubasek jestem i pierwsza ciąża to mój TŻ dzisiaj po raz pierwszy poczuł ruchy
Dzisiaj były chyba wyjątkowe akrobacje bo aż zabolało w pewnym momencie, normalnie miałam wrażenie że maluszek jakies piruety w brzuchu ćwiczył
A teraz podjadłam i kładę się spać, więc pewnie znowu będzie sala ćwiczeń w brzuszku 
Pieszczoszka, nie martw się, każda ciąża jest inna i naprawde masz jeszcze czas żeby poczuć
Napewno za jakiś czas bedziesz prosiła dzidzię żeby łaskawie przestała cię maltretować aż tak 
Pieszczoszka, nie martw się, każda ciąża jest inna i naprawde masz jeszcze czas żeby poczuć
reklama
Ja nie wiem czy czuję ruchy. Czasami mam wrażenie że To właśnie To, a czasami mam wrażenie, że to jelita pracują. Zastanawiam się, czy jest wszystko ok,bo jestem dość szczupła, więc powinnam poczuć ruchy szybciej, ale to moja pierwsza ciążą, więc to podobno normalne.annte bardzo mozliwe ze to to ja tez tak miałam ze wydawało mi się że to maleństwo kopie a raz że to coś w moim zołądku ale przyszedł dzień że urządziło sobie taki plac zabaw w brzuchu że już nie było wątpliwości że to ono i tak zostało do dziś.