No ja już miałam te dziwne uczucie w jelitach, ale przeszło jakiś czas temu. A teraz mam takie jakby pukanie raz na jakiś czas w dole brzucha, ale bardzo rzadko i jak się pewnie domyślasz nie mam pojęcia czy to to czy już sobie wymyślam Mogłoby już to moje Maleństwo porządnie kopnąć to przynajmniej wiedziałabym co i jak, a tak to się tak ciągle muszę domyślać czy to Maluszek czy mój organizm Już sama nie wiem Zwariować można
reklama
No ja już miałam te dziwne uczucie w jelitach, ale przeszło jakiś czas temu. A teraz mam takie jakby pukanie raz na jakiś czas w dole brzucha, ale bardzo rzadko i jak się pewnie domyślasz nie mam pojęcia czy to to czy już sobie wymyślam Mogłoby już to moje Maleństwo porządnie kopnąć to przynajmniej wiedziałabym co i jak, a tak to się tak ciągle muszę domyślać czy to Maluszek czy mój organizm Już sama nie wiem Zwariować można
to na pewno maluszek. na porządne kopnięcie musisz jeszcze poczekać, skąd taki mały człowieczek ma mieć tyle siły ?
Olcia_87
Fanka BB :)
Ja zaczelam czuc w 17-stym tyg teraz jestes juz prawie w 20 Najbardziej odczuwalne malutkie, chociaz powiem ze czasami bardzo mocno kopniecia wystepuja wieczorami Nagle brzusio u mnie staje sie taki twardy na dole tak jak bym miała wzdecia
Ja zaczełam delikatne ruchy czuc 3wrzesnie w 20 tygodoniu ale to były takie kopniczki delikatne a teraz w 24 tygodniu ciazy to juz czuje tak wyraznie nawet moj maz i szwagierka mieli okazje poczuc co nasz Kubus robi hehe i najczesciej zaczyna kopac tak kolo 4 rano kiedy ja w najlepsze spie a jemu chce sie zabawy heh
Ja tak się martwiłam i przejmowałam, a tu dzisiaj niespodzianka ... wygląda na to, że moje Maleństwo prowadzi nocny tryb życia. Dzisiaj w nocy przebudziłam się i już nie zasnęłam Jak tylko się ułożyłam na brzuchu - szaleństwo, jak odjęłam rękę od brzucha to samo Interesujące nocne doświadczenia
A
Anja26
Gość
Ja tez juz od 2 dni czuje wyrazne kopniaczki.
Kaasiutka
Fanka BB :)
Ja tak się martwiłam i przejmowałam, a tu dzisiaj niespodzianka ... wygląda na to, że moje Maleństwo prowadzi nocny tryb życia. Dzisiaj w nocy przebudziłam się i już nie zasnęłam Jak tylko się ułożyłam na brzuchu - szaleństwo, jak odjęłam rękę od brzucha to samo Interesujące nocne doświadczenia
A ty śpisz na brzuchu??
reklama