ponoć podobnieja już wiem kiedy ma stałe pory snu i czuwania, np wieczorami nie śpi a rano tak.. tak co 3h zasypia, ciekawe jak po porodzie ;-)
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
Jas w brzuchu wariowal kolo 1 w nocy a po porodzie dosc szybko zaczal przesypiac nocki, nie zauwazylam zbieznosci
pewnie wszystko zależy o dzieciaJas w brzuchu wariowal kolo 1 w nocy a po porodzie dosc szybko zaczal przesypiac nocki, nie zauwazylam zbieznosci
Klementinka
Fanka BB :)
pewnie wszystko zależy o dziecia
dokladnie
elifit
Moderatorka
ja wam powiem że teraz to słabo czuję ruchy, czuję że szaleje ale stłumione.. najbardziej główkę w dole czuję, wtedy też mam skurcze.. może już niedługo?
na twoim etapie to już normalne, bo dzidzia mniej kopie bo nie ma miejsca, tylko w większości pewnie odczuwasz jak się przeciągaja wam powiem że teraz to słabo czuję ruchy, czuję że szaleje ale stłumione.. najbardziej główkę w dole czuję, wtedy też mam skurcze.. może już niedługo?
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Mój młody jestem mistrzem przeciągania
Po ojcu chyba :-) tylko czuje stópki przesuwające się pod skórą górnej części brzucha. Czasem to boli jak wyprostuje grabie bo skóra naciąga sie maksymalnie. Ale wystarczy, że palcem popchnę wyczuwalną stópkę to od razu ucieka
Takie nasze pierwsze zabawy 

elifit
Moderatorka
Mój młody jestem mistrzem przeciąganiaPo ojcu chyba :-) tylko czuje stópki przesuwające się pod skórą górnej części brzucha. Czasem to boli jak wyprostuje grabie bo skóra naciąga sie maksymalnie. Ale wystarczy, że palcem popchnę wyczuwalną stópkę to od razu ucieka
Takie nasze pierwsze zabawy
![]()
mój nie ucieka, muszę go mocniej tyknąć.. cwaniaczek ;-)
reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
mój nie ucieka, muszę go mocniej tyknąć.. cwaniaczek ;-)
Może Twój nie ma łaskotek :-)