reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

oj wystartowała, ale Wasze dzieciaczki też nie zostają w tyle, każde na miarę swoich możliwości się rozwija i to pięknie :) Hania za to wcale nie chce zasypiać sama, chociaż ostatnio kilka razy w łóżeczku ją przetrzymałam. No i odzwyczajamy się od cyca. Mała już raz albo dwa na dobę się domaga, poza tym mleko z butli. Musze jakąś fotkę wkleić, ale już chyba nie dzisiaj, bo przez to ząbkowanie malutka marudna. Zmykam, bo mężo chce pod prysznic a ja muszę się zająć Hanusią. Odkąd te kolejne zębatki wychodzą (jakieś 2 doby) mam w sumie przespane może 8 godzin :)

reklama
dubeltówka suuuper, że tak bezproblemowo udało się pożegnać smoczka, rozumiem akcję z pocięciem smoczków;-)
agabre koniecznie wklej fotki Hani:-)

No i za wcześnie się pochwaliłam:zawstydzona/y:Asia nam podłapała choróbsko od Emilii i była taka marudna i tak płakała, że D śmigał do Tesco po smoczek w środku nocy. No nie miałam serca jej tak męczyć:zawstydzona/y:

Doris dzięki! Maja z pchaczem nie chodziła w ogóle, a przy meblach ponad 3m-ce, dziś się odważyła sama z metr przejść, byłam w szoku jak się odwróciłam i zobaczyłam, że do mnie idzie:-D

BRAWO DLA MAI!!!!
Moja pchacza nie uznaje, nie dotyka go wcale, za to za pchacz robią krzesła w jadalni bo bardzo dobrze się je pcha po terakocie :p

reklama
Do góry