reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
Moj synus wlazl sobie dzisiaj na schody :szok: Zdjelam go z trzeciego stopnia :no: Teraz musze juz szybko kupic bramke, moze uda sie jakas promocje wyhaczyc, bo strasznie drogie sa.

Anapi no nieźle sobie Alessandro poczyna:szok:Kupuj bramkę czym prędzej!
kasiawilde ja też staram się Mai pokazywać jak schodzić z łóżka, ale ona jak zobaczy coś interesującego, to wszystko wokół się przestaje liczyć...takie nierozsądne to moje dziecko...

zołza
Ja wyjadałam psu babci kasze z miski - raczkujac, tylko mi pozwolił podchodzic jak jadł :-)

mamusia
gratulacje!

Amela długo, długo leciała przed siebie z łózka, dopiero jak zaczeła sprawnie chodzic zakumała, ze najpierw tylek potem głowa. A na batucie do skakania to do dzisiaj odbija sie i skacze w powietrze (nie do góry tylko na boki) dobrze, ze dookoła materace i odp.zabezpieczona sala.

mrsmoon u nas podobnie, takie typowe 'po trupach do celu', uczyć uczę, ale jak dotąd ma to w głębokim poważaniu!
Anapi no to ładnie sobie Alessandro poczyna :) kupuj bramkę jak najszybciej!

mrsmoon
ta ... - teraz nasz to sucha karme je wiec dzieciaki nie smakowały . . . jeszcze

To moj uwielbia sucha karme kota. Normalnie miska z karma stoi na podlodze w kuchni (kot powinien miec staly dostep do jedzenia), mlody jak zobaczy ze kot idzie do kuchni to zaraz za nim maszeruje i stara sie cos podkrasc.

reklama
To tak jak u mnie Anapi, ale że kot powinien mieć stały dostęp do jedzenia to pierwsze słyszę:szok: Chyba nie mój Sokrates, bo on zjada tyle, ile mu nasypię, choćby i pełna miska była. On chyba by jadł aż by pękł jak mu coś smakuje. Teraz dostaje Hill's r/d, ale jakoś nie widzę żeby chudł. Ja mu sypię nieduże porcje 2xdziennie plus mokre na obiad - też nie za dużo. Co z tego, jak on śpi prawie cały dzień

Do góry