reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
dzieki carioca . najpierw poszukam na zywo, bo ja wole obejrzec zanim kupie. jak nie znjade, to zmierze malej stopke i zakupimy to cudo.

co do tetry contra pampers, to dziecko doskonale wyczuje. bo tu nie chodzi o to czy ma cos na pupie, czy nie. sprawa polega na tym, zeby dziecko czulo efekt swego czynu, czyli po siku najpierw w tetrze jest przyjemnie cieplo, ale zaraz zimno. kupka to tu i tu piecze tak samo. po tym dziecko zaczyna zauwazac, ze cos robi.
tylko dla nas matek wygodniej jest uczyc dziecko kontorlowania swoich potzreb gdy jest cuieplo i moze biegac wsamych majtkach, bo mnije roboty

A m.ój synuś dziś powiedział tak , jak chowałam smoka ( mówie wtedy, że idzie aaaaa, czyt spać) on :
DIDI AAAA i tu kręci główką przecząco. DIDI BUZI. czyt. do buzi.

Muszę się pochwalić,że moj synuś oprócz tata mówi : dziadzia, MAMA!! i bama (babcia). No i genialnie udaje,że płacze . Właśnie to prezentuje:angry:

A m.ój synuś dziś powiedział tak , jak chowałam smoka ( mówie wtedy, że idzie aaaaa, czyt spać) on :
gratulacje dla madrych chlopców:-):tak:

Gratulacje :-):-):-)
ja jestem ostatnio mami ( mamą i Anią oczywiście też ;-)) to taka pieszczotliwa wersja wg mojej córki :-)

znajomej wnuczka ( w XII 2 latka) tez tak z milosci sama zdrabnia i mowi na babcie: babsika, na Kasie: kasika:-D:rofl2::-D

:-D:-D:-D:-D:-D

u nas smoeczek tez robi w lozeczku aaaaaaaaaa

reklama
zaczelam uczyc Julitke kolorow.
jak wy to robicie?
ja stwierdzilam, ze prze jais czas bede uczyc jednego, potem kolejnego. zaczelam od czerwonego i pokazuje przedmioty w tym kolorze nazywajac go.

Do góry