reklama
naja
Fan(ka)
martyna, cos czulam, ze jest nie tak.. tylko niedouczona jestem okropnie i nie wpadlam na ten syropek ale na szczescie na rodzine zawsze mozna liczyc wdzieczna im jestem, bo inaczej moj syn do dzis 'mama' by nie mowil, a tak opanowal kilka slow wiecej!
noelia, ja tu nic smiesznego nie widze w tej dyskusji! wstydzilabys sie!
noelia, ja tu nic smiesznego nie widze w tej dyskusji! wstydzilabys sie!
No wlasnie noelia! My tu o powaznych sprawach rozprawiamy..
A dziewczyny sadzicie, ze jak bede wcierac w brzuch to drugie malenstwo bedzie mówic od razu po urodzeniu? Bo z Julka to juz stracone, ale moze choc drugie bedzie rozmowne..
A dziewczyny sadzicie, ze jak bede wcierac w brzuch to drugie malenstwo bedzie mówic od razu po urodzeniu? Bo z Julka to juz stracone, ale moze choc drugie bedzie rozmowne..
naja
Fan(ka)
Naur, ja bym wcierala. i w plecy tez. bo nie wiadomo, z ktorej strony bedzie blizej do glowki dziecka
swoja droga to cudowny specyfik, jesli Martyna ma tak dobre rezultaty wcierajac syrop przed myciem w glowke dziecka. w koncu kapie sie malucha nie czesciej niz raz w tygodniu i prosze, jakie to skuteczne!
swoja droga to cudowny specyfik, jesli Martyna ma tak dobre rezultaty wcierajac syrop przed myciem w glowke dziecka. w koncu kapie sie malucha nie czesciej niz raz w tygodniu i prosze, jakie to skuteczne!
reklama
Podziel się: