reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Pozwoliłam sobie dopisać dzieciaczki które już chodzą i mamy dawały o tym znać ;-):-)

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra

Maluszki stojące samodzielnie:
Matiś Heatherkowy
Mikuś

Maluszki stojące z podparciem:

Wojciaszek

reklama
Ale już dużo dzieciaczków chodzi:szok:Brawo!!!

A ja umieściłabym Mikusia pomiędzy stojacymi samodzielnie a z podparciem, bo nasze stanie trwa krótko;-)Poza tym Miki zdecydowanie preferuje raczkowanie niż chodzenie za rączki - przecież można szybciej dojść do celu;-):laugh2:

Dopisuję naszą mała, bo ona juz nie chodzi tylko biega:-D:-D:-D

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka

Matiś Heatherkowy
Mikuś

Wojciaszek

Mała poprawka listy - Olka chodzi od majowego weekendu!!

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola

Matiś Heatherkowy
Mikuś

Wojciaszek

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola

Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol

Wojciaszek

A tak swoją drogą to ja bym mojemu stworzyła oddzielną kategorię ;):
Maluszki biegające z cudzym palcem w ręku
Karol
hihi

A Mati chodzi od tak dawna ze nikt o nas już nie pamięta:-( Mati zaczął chodzić już w marcu a teraz to jest mała pędząca torpeda:-)
Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190

Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol

Wojciaszek

Ja się zastanawiam, do której grupy zakwalifikować Marcinka... Potrafi przejść samodzielnie nawet 20 kroczków i więcej, ale tylko wtedy, kiedy stoję przy nim i wyciągam ręce w jego kierunku, tak że czuje się bezpieczny - mama w razie czego złapie:-D Ale chyba pozwolicie, że wpiszę go do chodzących? :-)

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190
Marcinek

Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol

Wojciaszek

reklama
A co do zabawek - jako że w temacie - to musze Wam napisać, że jadę dzisiaj kupićOli wózek dla lalki. ostatnio jak doprwała w parku wózek koleżanki, to pusty woziła 40 minut alejkami. Jak ja zabrałam do domu oddając wózek, to łzy jej jak grochy leciały i aż piszczała z żalu. Serce mi krwawiło. Tacie raz też odstawiła taka scenę, więc bez wózka sie nie obejdzie...

Do góry