reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehehehehehehehehehehe...
U nas przewijak też poszedł w odstawkę Przewijamy na łóżku:-)
ja od początku przewijam na łóżku, kupiłam ceratki obszyte frotką na wypadek" awarii" sprawdzają się:-)
Pati, to Noemi JUŻ ćwiczy całusy???;-) Nie będziesz mogła jej upilnować!
Strasznie fajnie łobuzują Wasze bejbisy.
Wojciach jest na razie do opanowania. Pełza sobie całkiem sprawnie. Dziś nauczył się pełzać do tyłu. A w okół własnej osi, to normalnie z prędkością światła się kręci.
No i siedzenie już mu nie wystarcza. Jak tylko dać mu palce do przytrzymania to próbuje wstawać. Ale ta pupa mu ciąży... oj ciąży....
Strasznie fajnie łobuzują Wasze bejbisy.
Wojciach jest na razie do opanowania. Pełza sobie całkiem sprawnie. Dziś nauczył się pełzać do tyłu. A w okół własnej osi, to normalnie z prędkością światła się kręci.
No i siedzenie już mu nie wystarcza. Jak tylko dać mu palce do przytrzymania to próbuje wstawać. Ale ta pupa mu ciąży... oj ciąży....
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Noemi jest niesamowita !!!!!!!!!! normalnie mało nie posikałam się jak to przeczytałam . NAsza Zoska z koleji namiętnie całuje się z kominkiem ( my mamy taki "blokowy" ;-) :-) elektryczny :-) )albo z oparciem od sofy . Ehhh już zaczynają ćwiczyć całowanie co bedzie dalej ............ hihi:-)
Nie moge z tym calowanie kaloryfera przez Noemi..Mati na razie jeszcze nic nie caluje...a takie wygibasy robi lezac jak chce cos zlapac i tak kombinuje , kombinuje raczki wyciaga i mu sie udaje..coraz lepiej mu idzie przemieszczanie sie...i obroty))
A siedzi juz tak fajowo:-):-):-)
A siedzi juz tak fajowo:-):-):-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Tak Sylwia jesteśmy akwariowi aż za bardzo ale tu nie będę wątku zaśmiecać bo to się nie ma nijak do rozwoju naszych dzieciątek i na poznajmy się wkleje jak popstrykam przez weekend i trochę opisze jak pozwolicie.
A moja Niunia ostatnio przesikuje mi rampersy albo body przez to wiercenie się na przewijaku zawsze jej nie tak jak trzeba pampersa zapne
A moja Niunia ostatnio przesikuje mi rampersy albo body przez to wiercenie się na przewijaku zawsze jej nie tak jak trzeba pampersa zapne
reklama