reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hahaha-nie no sikam
ta i codziennie się pyta czy to już. A swoją drogą ma problem.. czy chłopcom będzie się podobać Jak uda mi się je wydobyć z domu na górze to strzelę fotkę. Skubana schowała tak głęboko, że nie mam szansy nawet podejrzeć ile tego jest.
Gratulacje dla Dusi
I smacznego - to a'propos agzu i gotowania, które sie szykuje :-)
Wojtek czyta proste zdania sylabami. Bardzo łatwo to załapał i chyba w dobrym momencie podsunęłam mu te sylaby, bo już zaczynał głoskować i wychodziły klasyczne trudności z tym związane. Sylaami idzie łatwiej i szybciej.
I smacznego - to a'propos agzu i gotowania, które sie szykuje :-)
Wojtek czyta proste zdania sylabami. Bardzo łatwo to załapał i chyba w dobrym momencie podsunęłam mu te sylaby, bo już zaczynał głoskować i wychodziły klasyczne trudności z tym związane. Sylaami idzie łatwiej i szybciej.
a`propos gazu, laski ja dzis to normalnie bluzgalam! jak wiecie jak bylo...to dodam, ze dzis pan mialo byc miedzy 8a 16.30, czekalam...do 16.15 zadzwonilam do biura a pan,ze dziwne,z e nie bylo, sprawdzi i oddzwoni - oddzwonil po 10 min i mowi, ze baardzo przeprasza byli, ale pod 1 a ja mieszkam pod nr 2 ...i ze jutro, ale ja juz nie wytrzymalam i Fredzia- bylo avanti jak sie patrzy- poryczalam sie, bluzgalam , wpadlam w szal...po 2 h mialam gaz
reklama