reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Wow!!! Jak miło się o takich wydarzeniach czyta:)

Ola za to zrobiła już walentynki na dzień Św. Waletnego. Malowała cudowała, że hej. Dla każdego coś innego.

reklama
ta i codziennie się pyta czy to już. A swoją drogą ma problem.. czy chłopcom będzie się podobać :) Jak uda mi się je wydobyć z domu na górze to strzelę fotkę. Skubana schowała tak głęboko, że nie mam szansy nawet podejrzeć ile tego jest.

pochwale Klaudie- pieknie literuje, ("speluje" po angielsku) ostatnie kartkowki 10 na 10 i to juz takie bardziej skomplikowane slowka.
zaczyna tez coraz ladniej czytac.

i wciaz na topie pisanie, rysowanie, do tego robienie laurek itd...no i ma obiecane jutro pieczenie ciasteczek(mam gaaaz!!! :rofl2:

Gratulacje dla Dusi:tak:
I smacznego - to a'propos agzu i gotowania, które sie szykuje :-)

Wojtek czyta proste zdania sylabami. Bardzo łatwo to załapał i chyba w dobrym momencie podsunęłam mu te sylaby, bo już zaczynał głoskować i wychodziły klasyczne trudności z tym związane. Sylaami idzie łatwiej i szybciej.

a`propos gazu, laski ja dzis to normalnie bluzgalam! jak wiecie jak bylo...to dodam, ze dzis pan mialo byc miedzy 8a 16.30, czekalam...do 16.15 zadzwonilam do biura a pan,ze dziwne,z e nie bylo, sprawdzi i oddzwoni - oddzwonil po 10 min i mowi, ze baardzo przeprasza byli, ale pod 1 a ja mieszkam pod nr 2 :szok:...i ze jutro, ale ja juz nie wytrzymalam i Fredzia- bylo avanti jak sie patrzy- poryczalam sie, bluzgalam , wpadlam w szal...po 2 h mialam gaz:-D:-D

reklama
Rusia, kto by pomyślał, że z takiej okazji napijesz się:-D
Brawo dla Wojciacha i Klaudii. Mój Misiej za czytanie sie nie zabiera. Lubi przepisywac literki jak jakis napis go zaciekawi, np. w książce o pociągach:sorry:

Do góry