reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Wow!!! Jak miło się o takich wydarzeniach czyta:)

Ola za to zrobiła już walentynki na dzień Św. Waletnego. Malowała cudowała, że hej. Dla każdego coś innego.

reklama
ta i codziennie się pyta czy to już. A swoją drogą ma problem.. czy chłopcom będzie się podobać :) Jak uda mi się je wydobyć z domu na górze to strzelę fotkę. Skubana schowała tak głęboko, że nie mam szansy nawet podejrzeć ile tego jest.

pochwale Klaudie- pieknie literuje, ("speluje" po angielsku) ostatnie kartkowki 10 na 10 i to juz takie bardziej skomplikowane slowka.
zaczyna tez coraz ladniej czytac.

i wciaz na topie pisanie, rysowanie, do tego robienie laurek itd...no i ma obiecane jutro pieczenie ciasteczek(mam gaaaz!!! :rofl2:

Gratulacje dla Dusi:tak:
I smacznego - to a'propos agzu i gotowania, które sie szykuje :-)

Wojtek czyta proste zdania sylabami. Bardzo łatwo to załapał i chyba w dobrym momencie podsunęłam mu te sylaby, bo już zaczynał głoskować i wychodziły klasyczne trudności z tym związane. Sylaami idzie łatwiej i szybciej.

a`propos gazu, laski ja dzis to normalnie bluzgalam! jak wiecie jak bylo...to dodam, ze dzis pan mialo byc miedzy 8a 16.30, czekalam...do 16.15 zadzwonilam do biura a pan,ze dziwne,z e nie bylo, sprawdzi i oddzwoni - oddzwonil po 10 min i mowi, ze baardzo przeprasza byli, ale pod 1 a ja mieszkam pod nr 2 :szok:...i ze jutro, ale ja juz nie wytrzymalam i Fredzia- bylo avanti jak sie patrzy- poryczalam sie, bluzgalam , wpadlam w szal...po 2 h mialam gaz:-D:-D

reklama
Rusia, kto by pomyślał, że z takiej okazji napijesz się:-D
Brawo dla Wojciacha i Klaudii. Mój Misiej za czytanie sie nie zabiera. Lubi przepisywac literki jak jakis napis go zaciekawi, np. w książce o pociągach:sorry:

Do góry