reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ale zdolniachy z dziewczynek!
Miki, super!
Martusi rzadko się zdarza mnie ograć w memo- jeśli nie daję jej forów, bo często jakoś bardziej się skupia na tym, jakie mam obrazki, i jak mam jej ulubione, to się chce zamieniać :-D ale jak gra z Madzią, to prawie zawsze wygrywa, wtedy jednak bardziej skupia się na grze- no i dumna jak paw jak ogra starszą siostrzyczkę :-D

Dziewczyny gratuluję waszym "małym kobietka"

ale niestety Was zmartwię : daniel ma swój folder w "ulubionych" i sam sobie dodaje strony, usuwa kombinuje itp, oczywiście cały czas zerkam w co wchodzi.. lata to małe po YOUTUBE i oglada traktory, pociągi itp i co mu się podoba - klik- w ulubionych , podpatrzył i na maksa szaleje...:-)
już gdzies pisałam że mój maz się smieje że skończy na imprezie informatyków :-)

No jaja jak berety... :-D
u nas malo kompa w dostepie dla mlodej... dlatego do informatykow jej daleko...tym bardziej mnie zazskoczyla ze wiedziala co kliknac..na youtube tez umie sie porusztac no ale sama nie wpisuje co chce :-D tylko klika co jej sie podoba ;)

kazde dziecko ma inne zainteresowania:) super- ciekawe kto z nich wyrosnie:D..moja Klaudia np. teraz gra na duzym telewizorze jakas tam gierke, kompa, takie wirtualne gierki wlaczamy jej bardzo rzadko(statystycznie-raz w tyg.)wowczas sa05 4czestyn5czy0y .Lubi tez takie, co trzeba cialem grac:D...wowczas niezla beka jest, jak np. na czas sciera ser:)

Wojtek właściwie nie ma dostępu do komputera. Wieczorem tylko sa bajki. Wychodzę z założenia, że i tak w końcu będzie musiał przy kompie siedzieć (bo koledzy....) i jest jeszcze na to czas.

Ola lubi grać w gry. Jednak przed kompem siada może raz, dwa w tygodniu. Nie ciągnie ją na razie. Odpukać. Za to stała się fanką tv. Dzisiaj bajki włączyła po 5. Byłam w szoku jak wstałam a tu Dora leci.

Zabijta mnie, a nie zgadne co to za szyfr :-D
[/url]
a myslalam, ze znamy sie jak lyse konie:p

juz tlumacze - "sami uczestniczymy-" ...Gracjan u mnie na kolanach byl..i mi wcisnal numlk...

noo..my tu czasem gramy - rodzinnie ...7-me poty nieraz wyciskamy - mamy eye toy
do kompa Klaudia tez nie ma dostepu,ma swoje 3 laptopy ang i 1 pl...

reklama
a u nas jest zasada 30 min dziennie, - ale cwaniak wykorzysta do ostaniej sekundy , jak idzie siku każe sobie zatrzymywać zegarek "aby czas mu nie leciał " :-)

Do góry