Mateusz też do grzecznych nie należy chociaż kto go widzi to mówi że z niego aniołekOn niestety też rysuje po ścianach i dlatego narazie nie malujemy i robi to celowo bo wie dobrze że nie wolno. Ostatnio na topie jest targanie do salonu skrzynek z zabawkami i wysypywanie zawartości oraz cięcie karteczek nożyczkami a na dworzu chlapanie wodą, jeżdżenie autem i rowerem i smarowanie ciuchów smarami z garazu. No ale wszystko blednie przy quadzie którym jeździ z tatem i jak tylko widzi że taty nie ma w domu to odrazu leci sprawdzić czy quad stoi i czy czasem tata bez niego nie pojechał
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ania moi dla odmiany jeżdza motorem
Pati zapomnialam aparatu wziąć więc, zdjecia będa później.
Pati zapomnialam aparatu wziąć więc, zdjecia będa później.
Zatanczy Mati z Toba Pati, bardzo chetnie))))
Matisiek tez lubi ksiazeczki, ostatnio na topie Bob Budownuczy - poszedl z tata do ksiegarni i kupili meska ksiazke
Na dworze uwielbia kopac pilke, albo jest napastnikiem albo stoi na bramce i broni
Uwilebia swoim samochodem jezdzic, takim co sie nogami odpycha
i balony
No i koniki - jak gdzies zobaczy konia, kucyka, to musi pojechac
No i Minimini
a i bebe Lily - mlody kaze sobie wlaczac i tanczy)
A ostatnio jak mnie niechaca uderzy jak przechodzi albo zabawka i powiem a'la - to podbiega i mnie caluje, po rekach, nogach...i caly jeste zadowolony))
Matisiek tez lubi ksiazeczki, ostatnio na topie Bob Budownuczy - poszedl z tata do ksiegarni i kupili meska ksiazke
Na dworze uwielbia kopac pilke, albo jest napastnikiem albo stoi na bramce i broni
Uwilebia swoim samochodem jezdzic, takim co sie nogami odpycha
i balony
No i koniki - jak gdzies zobaczy konia, kucyka, to musi pojechac
No i Minimini
a i bebe Lily - mlody kaze sobie wlaczac i tanczy)
A ostatnio jak mnie niechaca uderzy jak przechodzi albo zabawka i powiem a'la - to podbiega i mnie caluje, po rekach, nogach...i caly jeste zadowolony))
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas jeszcze patrzenie przez lornetke...mamy taki sprzet co Adam na komunie dostal No i malowanie paznokci oczywiscie ;-)
Hej, Ciotki - zaczynaja nam sie zabawy dzielic na "meskie" i "damskie" ;-) Tu korki samochodowe, a tu malowanie paznokci, nonono
Kasia, Mateusza samochody tez musza byc zaparkowane w jedna strone... Jak sie bawimy razem i postawie cos nie tak, to Tisiek natychmiast poprawia i mowi "MAMA, NO CIO TY"
Kasia, Mateusza samochody tez musza byc zaparkowane w jedna strone... Jak sie bawimy razem i postawie cos nie tak, to Tisiek natychmiast poprawia i mowi "MAMA, NO CIO TY"
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My mamy takiego chinczyka ,gdzie zamiast pionkow sa postacie z bajek ...Noemi od jakiefos tygodnia wasne bardzo lubi sie tym bawic...ustawia je w rzedzie albo porozstawia na planszy a wtedy mnie wola i pyta"co to,ladnie? :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas w uzyciu oprócz samochodów ciezkisprzet budowlany koparki, betoniarki walce a w piskownicy robi granaty
He, he u nas podobnie z tym ciezkim sprzetem:-) w niedziele bylismy w uzeum dzieciecym i Julka interesowaly dwa stoiska - to z samochodami i to ze sprzetem budowlanym i klockami. Przebojem byla pila elektryczna wydajaca super warkot. Przyznam, ze we wdzianku budowlanca , kasku na glowie i z pila w reku wygladal dos malowniczo.A ogolna ucieche wzbudzil jak udal sie z ta pila do kacika ogrodniczego i zamiast podlewac warzywka probowal je owa pila skosic
A co do rysowania to tez ma faze bo potrafi bardzo dlugo sie na tym zajeciu skupic. Rysuje albo po artkach albo na tablicy magnetycznej - i craz lepiej mu te malunki wychodza tzn. cos tam zaczynaja przypominac a nie tylko bazgrolki;-)
Aha i przypomnialo mi sie jak Pati i Mamoot pisaly o wyliczaniu czlonkow rodziny. Julek dwie ostatnie noce liczyl wymienial nas przed zasnieciem - slychac bylo tylko z pokoju: mama, tata, zuzu, marc (tak ma tata na imie), mama, papa , zosia, zuzu i tak w kolko:-)
A co do rysowania to tez ma faze bo potrafi bardzo dlugo sie na tym zajeciu skupic. Rysuje albo po artkach albo na tablicy magnetycznej - i craz lepiej mu te malunki wychodza tzn. cos tam zaczynaja przypominac a nie tylko bazgrolki;-)
Aha i przypomnialo mi sie jak Pati i Mamoot pisaly o wyliczaniu czlonkow rodziny. Julek dwie ostatnie noce liczyl wymienial nas przed zasnieciem - slychac bylo tylko z pokoju: mama, tata, zuzu, marc (tak ma tata na imie), mama, papa , zosia, zuzu i tak w kolko:-)
reklama