reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

U nas ksiazeczki też sa fajne, bajki na dvd, ciastolina ale zabawa w domu to tylko gdy pada jak mamy ladna pogodę to zawsze jestesmy poza domem a wtedy basen uwielbia sie chlapac, skakac do wody zjezdzac ze zjezdzalni do wody, nurkuje :-) , gra w pilke, przesypuje tony piachu w piaskownicy, jezdzi na jezdziku bądż motorem ale bardzo lubmy tez spacerowac:-D

OOOO i jak juz pada i nie ma sily to czasami mowi ze idzie się opalac:-D

Wierszykow tez znamy sporo:tak:
W domu te zlubi mi pomagac przy gotowaniu w szczególnosci makaronu:szok:

reklama
o jej jakie te wasze dzieci są grzeczne. Czytam, czytam i nie wierze... Ola to urwis. najlepiej podlewać kwiatki konewką. Woda znajduje się wszędzie.. kapac się i myc mamie wanne brudnymi rączkami, jeść ciastoline i wydłubywać z zębów, ganiac psa, aż padnie. I tak mogłabym wkoło. Ale książeczki też są na topie.

o jej jakie te wasze dzieci są grzeczne. Czytam, czytam i nie wierze... Ola to urwis. najlepiej podlewać kwiatki konewką. Woda znajduje się wszędzie..

A nie, nie, Fredka - pozory myla :-D Moje dziecko NIE JEST grzeczne :-D i wierz mi, wszedzie go pelno....

Kwiatki konewka podlewac tez kocha, ale pozwalam mu na to tylko na balkonie albo gdzies w plenerze. W domu jest to zabronione. I oczywiscie totalne przebieranie z mokrego ubranka wliczone jest w koszty zabawy ;-)

...ale generalnie nie robi mi w domu sajgonu - chyba mimo wszystko zadnej demolki z jego winy nie zaliczylismy... Je raczej przy stole, sika z reguly tam gdzie powinien, po scianach nie rysuje... aniol nie dziecko ;-):-D:-D:-D

moj akurat nie pisze po scianach.....rysowanie srednio go interesuje...
jego ostatnim hobby sa samochody te duze i te male.....przysiegam mamy ich wielka kupeeee.....i wszedzie w domu ....ostatnio znalazlam nawet w wc:baffled:

reklama
jego ostatnim hobby sa samochody te duze i te male.....przysiegam mamy ich wielka kupeeee.....i wszedzie w domu ....ostatnio znalazlam nawet w wc:baffled:

Jakoś w ogóle mnie to nie dziwi:sorry2::-D U nas to samo. A ostatnia zabawa samochodami, to budowanie gogantycznego korka przez cały pokój - dodam, że samochody MUSZĄ bys ustawione w jedna strone;-)

Do góry