reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

Elaine76 - u nas ze spaniem to to samo - praktycznie spać nie chce, ale płacze tylko przy zasypianiu, potem w nocy jak wstaje to wydaje sie miec niezły humorek (to znaczy przez te kilka chwil kiedy jeszcze nie kładziemy Go z powrotem do spania..).. Tylko by się kręcił, siadał, wstawał i tak w kółko. Przedwczoraj w nocy wstało o 2 i usnął dopiero koło 5:30.. Masakra jakaś! A ja niewyspana.. [Mąż śpi jak zabity co by sie nie działo ;)]

U nas dokładnie to samo ...co się dzieje ???

reklama
nadulec gratuluje postepów Ayi

elaine 76 toż to opis mojego synka. Co to się tym dziciom porobilo. Moj wlasnie w nocy stanal przez sen na nogi , nie wiem co z tym zrobic, a w ogole to zasypial by tez na stojąco masakra hihi

o dooda i u Ciebie? ciekawa sprawa, a my wykonczenie rodzice:tak:

Pojęcia nie mam :dry::confused: co się z tymi dziećmi dzieje. Przeryłam neta wzdłuż i wszerz dzisiaj- i znalazłam między innymi wypowiedź pediatry, ze podobno dzieci w 8-9 m-cu tak mają. Ale cóż to za pociecha, że mają!:cool: Tylko czemu nasze?;-)
Ja podałam dziś nurofen przed spaniem. Zobaczymy... jutro zdam relację:tak:. Uczepiłam się tego jak ostatniej deski ratunku.:sorry2:
Popatrzcie jednak na wykres.... jak w .... strzelił:sorry2: U nas dokładnie 36 tydzień...:szok:

No więc- podałam nurofen przed snem, tak jak Wam napisałam. Borysek .... pięknie spał!!!:-):-):-) Co chwilę zaglądałam bo jak dla mnie to było nienormalne:sorry:. Na chwilkę wybudził się ok 23 na butlę i później już spał do rana ( czyli do 6.30 ). Wychodzi na to, że jednak zęby...
Dziękuję, dziękuję, dziękuję za rady!

elaine i jak nocka po nurofenie ? Widze,ze raniutko na necie.. :)

edit: a juz doczytalam,ze pieknie spal, no to super :)))

reklama
My dzisiaj tez sprobujemy nurofen.Za nami kolejna niprzespana noc,w lozeczku zle,z mama zle,nic nie pasuje,placz srednio co 1-2 godz. :(,dobrze,ze za niedlugo urlop,bo jestem z lekka wykonczona :/.

Do góry