reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

Moja Gabi też dziś pierwszy raz całkowicie obróciła się na brzuszek, przedtem zawsze zostawała jej rączka z którą nie wiedziała co robić, a dziś piękny obrót:tak::tak::tak: Pomogły jej w tym dziś zakupione puzzle podłogowe- faktycznie są rewelacyjne, koc się zwijał podczas manewrów, a teraz rewelka:-):-):-)

reklama
Moniczka brawo dla Gabi :-D
a te puzzle to faktycznie są genialne, na tyle miękkie że amortyzują ewentualne wpadki i na tyle twarde że maluch się nie zapada w nie .

Hania od 2 dni pełza... ale to tak pełza, że popier**la po całym łóżku i wystarcza jej 3 pociągnięcia rękami i już jest na samym krańcu... masakra co za zywioł.. a spróbujcie jej zabrac coś co sobie upolowała.. można pęknąc ze smiechy hahaha rzuca sie na brzuszek chowa twarz w rączkach i wyje hahahaha

Hej.Dzisiaj zaskoczylo mnie moje baby.Bawil sie na macie,szalal z zabawkami a ja zmywalam cos w zlewie.Nagle jakies pojekiwania,podchodze a moje dziecie daleko za mata,prawie pod kanapa i na dodatek na brzuszku!Tylko reka go zblokowala i dlatego jeczal.Szalenstwo!:-D

Wow...gratulacje dz\iewczyny dla maluszkow. Mili spokojnie my widocznie musimy jeszcze chwile poczekac na takie szalenstwa :));-);-);-)
A my po pierwszej wizycie na basenie...bylo rewelacyjnie i na prawde bawilysmy sie swietnie. I zaraz po powrocie dziecko mi usnelo w locie doslownie he he he tak ja ta woda i nowe wrazenia wymeczyly:-D:-D:-D:-D:-D

Mój Oli fakt jest małym leniuszkiem.Chociaż jak siedzi na kolanach u chrzesnego to skacze na nim-widocznie wyobraża sobie że konno jeździ:-D

reklama
Do góry