reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

moje bejbe od dwóch dni praktycznie raczkuje... daję jej tydzien i będzie mi smigać wszędzie... nie umie jedynie skoordynować rąk z nogami ( nie zawsze się uda podejść gdzieś :p częsciej pada bo albo same rę ce ruszyła albo same nogi)

właśnie dorwała moją puszkę z kredkami, ołówkami i innymi przyrządami plastycznymi po czym wysmarowała się czarnym tuszem z cienkopisu kreslarskiego :/ ZACZYNA SIĘ :DDDDDD

no... strach sie bać ;-)

Aneta i Catedra - gratulacje dla maluchów :) Kontakty pozabezpieczane? półki z cennymi rzeczami przeniesione na góre? ;) Powodzenia mamuśki!!

ps. jako że jesteśmy po przeprowadzce, mamy sporo kartonów w różnych miejscach - jest to jednocześnie ulubiona zabawka Krzysia... byle wyżej byle dalej... ';-)

reklama
My wczoraj świętowaliśmy pół roczku- jak to dumnie brzmi:-):-)
Miałam nadzieje, że z tej okazji Szymek powie "mama", ale on uparcie woła tylko "tata"...
dobrze oczu rano nie otworzy i już "tata", a jak tatuś wstanie i go weźmie to od razu banan:-)
Poza tym jakiś specjalnych nowych umiejętności nie przybyło- czasami tylko powie "da".
Namiętnie otwiera szafki i szuflady i robi porządki.
No i pięknie utrzymuje ciężar ciała na nóżkach i bardzo lubi się turlać:-D

ale fajnie:):):)

Catedra moja ma to samo ;-) ale tak jak z dnia na dzien nauczyla sie brac dupeczke do gory ruszac z miejsca tak z dnia na dzien pewnie beda smiigaly po mieszaknku :-)
Nutria dzieki! najgorsze sa kable! oczywiscie mala nie interesuja tak zabawki jak rzeczy dla doroslych ;-P uwielbia pilota,komorke (ale tylko wlaczona!) no i kabelki jesc!

Aneta- widzę, że nasze córki mają podobne upodobania:-) Podczas USG główki i bioder tak ciągała wszystkie kable, że badania lekarka nie mogła zrobić:-D :-D :-D

Mi Igor siada przez boczek podpierając się raczką, mój kolega rehabilitant mówił żeby tego pilnować, żeby boczkiem siadało dziecko.

reklama
Super Asia :-):-):-) A mój Adaś zaczyna podnosić dupcie do góry na kolankach... może uda mu się ruszyć do przodu.:-):-). Na razie opanował pełzanie do tyłu obrót na brzuszku wokół własnej osi ;-).

Do góry