reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

reklama
U mnie chłopcy już drugą noc z rzędu śpią 8 godzin. Tylko Max jest niespokojny, ale męczy go kaszel od wczoraj. Dzisiaj idziemy z tym do lekarza. Oczywiście na nocny dyżur, bo na normalny nie ma już miejsc:no:

Witam, dziewczyny ;-)
Skoro mowa o postępach, to mam też pytanie.
Damian skończył wczoraj dwa miesiące. Od 3 tygodni(!) przekręca sie z brzuszka na plecy, regularnie, kilka razy dziennie, praktycznie za każdym razem kiedy położę go na brzuszku. Główkę podnosi pod kątem 90 stopni już ponad miesiąc(!).. I potrafi trzymac ją dosłownie kilka minut! Natomiast podciąga się(podczas trzymania za rączki) dośc słabo.. Czy któraś z Was też tak ma? Wydaje mi się, że na to wszystko jest b. wcześnie..A podciąganie powinno iśc mu lepiej.

Izaa ave :-) a co na to Twoje cycki? :-))))

Nawet nie tak źle, bo mało piłam. Nawet zwróciłam na to uwagę.

Izaa Co jej zrobiłaś? Mi by wystarczyło 8 godzin, jak do tej pory nasz rekord to 6

Zastanawiam się sama :-) O 3:30 obudziłam się w szoku i przerażona sprawdzałam, czy oddycha :zawstydzona/y:
Po 6 h już jej się zdarzało.

Izaa no niexle,. a ja chciałam pochwalic się, że Maja przesypia 6 godzin, chyba nie mam co startowac:zawstydzona/y:;-):-D

Po tych 10h, cycowałyśmy, bawiłyśmy się i poszłyśmy spać na kolejne 2h.
Ale nie ma tak dobrze, w dzień mała nadrabia :-( Pisze właśnie jedną ręką. A maruda marudzi :sorry: nawet na rękach... to oznacza chcę spać.
Marudzenie na rękach = huśtawka bądź łóżeczko. Tym razem huśtawka i zasnęła w 10 sekund.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, dziewczyny ;-)
Skoro mowa o postępach, to mam też pytanie.
Damian skończył wczoraj dwa miesiące. Od 3 tygodni(!) przekręca sie z brzuszka na plecy, regularnie, kilka razy dziennie, praktycznie za każdym razem kiedy położę go na brzuszku. Główkę podnosi pod kątem 90 stopni już ponad miesiąc(!).. I potrafi trzymac ją dosłownie kilka minut! Natomiast podciąga się(podczas trzymania za rączki) dośc słabo.. Czy któraś z Was też tak ma? Wydaje mi się, że na to wszystko jest b. wcześnie..A podciąganie powinno iśc mu lepiej.
superman rośnie :-):-)

Do góry