reklama
boozqowa
Październik 09'
Moja już od dłuższego czasu śpi po 8-9 godzin, budzi się na jedzonko i dalej idzie spać na około 3 godziny;-)
Witam, dziewczyny ;-)
Skoro mowa o postępach, to mam też pytanie.
Damian skończył wczoraj dwa miesiące. Od 3 tygodni(!) przekręca sie z brzuszka na plecy, regularnie, kilka razy dziennie, praktycznie za każdym razem kiedy położę go na brzuszku. Główkę podnosi pod kątem 90 stopni już ponad miesiąc(!).. I potrafi trzymac ją dosłownie kilka minut! Natomiast podciąga się(podczas trzymania za rączki) dośc słabo.. Czy któraś z Was też tak ma? Wydaje mi się, że na to wszystko jest b. wcześnie..A podciąganie powinno iśc mu lepiej.
Damian skończył wczoraj dwa miesiące. Od 3 tygodni(!) przekręca sie z brzuszka na plecy, regularnie, kilka razy dziennie, praktycznie za każdym razem kiedy położę go na brzuszku. Główkę podnosi pod kątem 90 stopni już ponad miesiąc(!).. I potrafi trzymac ją dosłownie kilka minut! Natomiast podciąga się(podczas trzymania za rączki) dośc słabo.. Czy któraś z Was też tak ma? Wydaje mi się, że na to wszystko jest b. wcześnie..A podciąganie powinno iśc mu lepiej.
Izaa ave :-) a co na to Twoje cycki? :-))))
Nawet nie tak źle, bo mało piłam. Nawet zwróciłam na to uwagę.
Izaa Co jej zrobiłaś? Mi by wystarczyło 8 godzin, jak do tej pory nasz rekord to 6
Zastanawiam się sama :-) O 3:30 obudziłam się w szoku i przerażona sprawdzałam, czy oddycha
Po 6 h już jej się zdarzało.
Izaa no niexle,. a ja chciałam pochwalic się, że Maja przesypia 6 godzin, chyba nie mam co startowac;-)
Po tych 10h, cycowałyśmy, bawiłyśmy się i poszłyśmy spać na kolejne 2h.
Ale nie ma tak dobrze, w dzień mała nadrabia :-( Pisze właśnie jedną ręką. A maruda marudzi nawet na rękach... to oznacza chcę spać.
Marudzenie na rękach = huśtawka bądź łóżeczko. Tym razem huśtawka i zasnęła w 10 sekund.
Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
superman rośnie :-):-)Witam, dziewczyny ;-)
Podziel się: