reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Jak tak czytam o niankach dla naszych maluchow to az przykro mi sie robi:-(.Moim Dominikiem opiekuje sie mama i szczerze mowiac juz mam dosyc tej roboty,najchetniej rzucilabym ja w h.. Zauwazylam ze mama strasznie robi sie zaborcza i niewiem co robic:confused2:.Ostatnio rozplakala sie powodem bylo to ze mialam dzien wolny i spedzilam go z synkiem(oczywiscie byla caly dzien z nami),a ona czula sie niepotrzebna:confused2:.Nie rozumie czemu,raczej zrozumialabym wykorzystana,zle niepotrzebna:confused2:.

Kama83 - współczuję Ci .... masz trudny orzech do zgryzienia :confused::-(, bo trudno taki problem rozwiązać, biorąc pod uwagę to, że z pewnością nie chcesz w żaden sposób urazić swojej mamy.

Udanego spotkania mam z UK :-)!!!

Kama, dopiero udało mi sie obejrzeć bujany filmik, to nie jest choroba sieroca, o nie:-D. pewnego dnia on z takiego rozmachu wstanie, a co najmniej popędzi na swoich 4 kończynach:-D

Monika77, nie ma to jak stópki, Filip zaczął je gryźc gdzeiś miesiąc temu i już mu sie chyba troszkę przejadły, bo teraz delektuje sie nimi tylko przy przewijaniu

Dziewczyny dzieciaczki są super:-)
Filmiki są bomba po prostu:crazy::rofl2:
Kama w takich sprawach, potrzebna jest super delikatność, ciężko cokolwiek doradzić.
Pewne jest jedno Dominik jest Twoim synkiem, a wnukiem Twojej mamy.
I to jest ważne, bo mama i babcia to dwie różne osoby w życiu dziecka.:tak:

Karlam faktycznie masz zajazd a z drugiej strony radosc,ze sie tak szybko rozwija.Marta jest daleko w tyle za Michalkiem.Jest raczej obserwatorka niz dzialaczka:-D;-)

reklama
Do góry