reklama
Kama83
Fanka BB :)
Jak tak czytam o niankach dla naszych maluchow to az przykro mi sie robi:-(.Moim Dominikiem opiekuje sie mama i szczerze mowiac juz mam dosyc tej roboty,najchetniej rzucilabym ja w h.. Zauwazylam ze mama strasznie robi sie zaborcza i niewiem co robic.Ostatnio rozplakala sie powodem bylo to ze mialam dzien wolny i spedzilam go z synkiem(oczywiscie byla caly dzien z nami),a ona czula sie niepotrzebna.Nie rozumie czemu,raczej zrozumialabym wykorzystana,zle niepotrzebna.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kama83 - współczuję Ci .... masz trudny orzech do zgryzienia :-(, bo trudno taki problem rozwiązać, biorąc pod uwagę to, że z pewnością nie chcesz w żaden sposób urazić swojej mamy.
Udanego spotkania mam z UK :-)!!!
Udanego spotkania mam z UK :-)!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Kama, dopiero udało mi sie obejrzeć bujany filmik, to nie jest choroba sieroca, o nie. pewnego dnia on z takiego rozmachu wstanie, a co najmniej popędzi na swoich 4 kończynach
Monika77, nie ma to jak stópki, Filip zaczął je gryźc gdzeiś miesiąc temu i już mu sie chyba troszkę przejadły, bo teraz delektuje sie nimi tylko przy przewijaniu
Monika77, nie ma to jak stópki, Filip zaczął je gryźc gdzeiś miesiąc temu i już mu sie chyba troszkę przejadły, bo teraz delektuje sie nimi tylko przy przewijaniu
K
kasiulka0901
Gość
Dziewczyny dzieciaczki są super:-)
Filmiki są bomba po prostu
Kama w takich sprawach, potrzebna jest super delikatność, ciężko cokolwiek doradzić.
Pewne jest jedno Dominik jest Twoim synkiem, a wnukiem Twojej mamy.
I to jest ważne, bo mama i babcia to dwie różne osoby w życiu dziecka.
Filmiki są bomba po prostu
Kama w takich sprawach, potrzebna jest super delikatność, ciężko cokolwiek doradzić.
Pewne jest jedno Dominik jest Twoim synkiem, a wnukiem Twojej mamy.
I to jest ważne, bo mama i babcia to dwie różne osoby w życiu dziecka.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Michas dziekuje za mile slowa, tak go one ucieszyly -----> Picasa Web Albums - Karolina - tancze
polecam takze reszte filmow i zdjec :-)
polecam takze reszte filmow i zdjec :-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Karlam, nie wierzę własnym oczom . Zatkało mnie.
Michałek wymiata.
Michałek wymiata.
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja nie mogę odtworzyc:-(
już widziałam, to opera nie odtwarza mi <wrr>
Michaś jest super chłopak!! to niesamowite jak on szybko sie rozwija
już widziałam, to opera nie odtwarza mi <wrr>
Michaś jest super chłopak!! to niesamowite jak on szybko sie rozwija
reklama
K
kasiulka0901
Gość
Michałek po prostu super szybki maluszek:-)
Karlam trudno za nim nadążyć;-)
Karlam trudno za nim nadążyć;-)
Podziel się: