reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no bielutkie i jak juz wystaja;-) normalnie czasami to mnie tak ugryzie ze masakra :-)
F
fogia
Gość
Filippo też już potrafi trzymać butelkę i też już łapie się za stópki. Oto dowody: :-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Podczas ostatniego tygodnia Zuzanna również nabyla dwie, arcyważne umiejetności. A mianowicie:
zapamiętale ssie duży palec swojej lewej lub prawej nogi idzie jej to swietnie, czesto nie moge jej od tego powstrzymać
pluje na odleglość śliną - robiąc brrrrrr i obśliniając przy tym wszystko wokolo. Często jej się to zdarza akurat podczas jedzenia deserku...
dziś byliśmy na obiedzie w knajpie, Zuzanna za nic w swiecie nie chciała siedziec w foteliku. Musiałąm ją wziąść na ręce.. a wiecie co ona zaczęła robic? wybierała mi z talerza frytki i rzucała w strone swojego taty...
jestem przerażona. Normalnie rośnie mi mały mega łobuz :sick:
zapamiętale ssie duży palec swojej lewej lub prawej nogi idzie jej to swietnie, czesto nie moge jej od tego powstrzymać
pluje na odleglość śliną - robiąc brrrrrr i obśliniając przy tym wszystko wokolo. Często jej się to zdarza akurat podczas jedzenia deserku...
dziś byliśmy na obiedzie w knajpie, Zuzanna za nic w swiecie nie chciała siedziec w foteliku. Musiałąm ją wziąść na ręce.. a wiecie co ona zaczęła robic? wybierała mi z talerza frytki i rzucała w strone swojego taty...
jestem przerażona. Normalnie rośnie mi mały mega łobuz :sick:
F
fogia
Gość
Filip z butlą i zabawa nogami. :-):-):-):-):-)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Abeja moja pluje juz od jakiegos czasu ale duzo gorzej jest jak ja karmie a jej sieakurat kichnac zachce ale mamy reka zazwyczaj jest w poblizu
Za to wczoraj moj mezus odkryl nowa umijetnosc u Oliwi. posadzil ja na kanpie i chwile siedziala!! pozniej wsadze zdjecie
Wogole to znowu zaczyna przewracac sie na boczki. Wczoraj zeby siegnac do swojego tygrysa gibla sie na bok chwycila za niego i spowrotem na plecki
Za to wczoraj moj mezus odkryl nowa umijetnosc u Oliwi. posadzil ja na kanpie i chwile siedziala!! pozniej wsadze zdjecie
Wogole to znowu zaczyna przewracac sie na boczki. Wczoraj zeby siegnac do swojego tygrysa gibla sie na bok chwycila za niego i spowrotem na plecki
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Abeja niezle z tymi frytkami, moj brzdac odkryl ze mozna zabawki upuszczac na podloge i ze ktos zawsze podniesie i poda hehhehe
ciagle probuje raczkowac, pompki cwiczy i podpiera sie glowa, wrzeszczy przy tym i piszczy strasznie!!!
ciagle probuje raczkowac, pompki cwiczy i podpiera sie glowa, wrzeszczy przy tym i piszczy strasznie!!!
aniay
Ha znalazlam sposob na brzuszkowanie Oliwci. Lusterko albo telewizor sa genialne jako obiekty zainteresowania
Wczoraj Oliwcia lezala na brzuszku i sama trzymala podniesiona glowkea dzis znowu sama przekrecila sie na bok
Wczoraj Oliwcia lezala na brzuszku i sama trzymala podniesiona glowkea dzis znowu sama przekrecila sie na bok
reklama
aniay
Moja coreczka chyba postanowila pszyspieszyc
nie dosc ze bez problemu dzis trzymala glowke a brzuszku tp jeszcze sie na plecki przekopyrtla z brzuszka
nie dosc ze bez problemu dzis trzymala glowke a brzuszku tp jeszcze sie na plecki przekopyrtla z brzuszka
Podziel się: