reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Geperty Gratuluję decyzji i zawziętości :tak::-D

Ja też przymierzam się do tego. Ale poczekam aż będę miała kilka dni wolnego, bo w moim przypadku to teściowa poszłaby do apteki i kupiła nowego smoka :baffled:

Coyote Gratulacje dla Gracjanka. To się chłopak "otworzył" :-D:-D:-D:-D:-D

Dziś po południu Witek powiedział "nos" jak tata pytał się co to jest :-D:-D:-D:-D:-D Ale oczywiście nic więcej nie mówi ;-) Chyba małymi kroczkami będziemy uczyć się mówić ;-):-D

reklama
Gratulacje dla wszystkich styczniowych zdolniaszków :-):tak:

Geperty ... Tobie gratki za "męską" decyzję :-), trzymam kciuki za dzisiejsze zasypianie :tak:

Xandii ... ja też ryczę :-D:-D:-D

Nie było dramatu z położeniem Nikusia spać :-) (odpukać), wyłączyłam lampkę w pokoju, wzięłam na rączki i kołysałam, 10 minut i odleciał, ale się cieszę :-).

Geperty, trzymam kciuki!!!
U nas ze smokiem nie było problemow, ktoregos wieczora Mały zasnal bez niego i tak jakos juz zostalo :-) Mam nadzieje, ze przy nastepnym dziecku tez bedzie tak lekko.

coyote gratuluje, ciekawe kiedy u nas ten moment nadejdzie:rofl2:

geperty super ze sie zdecydowaliscie, u nas coraz gorzej z moniem, bo ciagle przebudza sie w nocy i wola "monia monia monia":dry:czuje ze bedzie ciezko no ale odczekam jeszcze bo dalej nawet dolnych dwojek nie mamy:no::sorry2:

Martuchaa no właśnie wkurzało mnie to ciągłe wstawanie i podawanie smoka, w nocy się budził średnio 10 razy, a ja kursowałam do niego, tylko, żeby mu go dać. Dzisiaj w nocy ani razu się nie obudził :szok:, wstał tylko wcześniej, bo o 7-00 :dry:, ale teraz śpi i nie miałam żadnego problemu z położeniem go. Nie wiem czy to możliwe żeby już zapomniał :confused:, ani razu nie zawołał, że chce dydy, a tak to słuchałam tego parę razy dziennie i tłumaczyłam, że dydy jest tylko do spania. Ale jeden odruch mu został, jak przykłada pieluszkę do twarzy to automatycznie otwiera buzię :-D, śmiesznie to wygląda, jak niemowlę, co szuka cyca :-D.
Jestem bardzo szczęśliwa i dumna zarazem :-), że mam już z głowy, Nikuś chyba go już nie potrzebował :confused:.

Gratulacje najpierw dla ciebie Geperty:tak:;-)a potem dopiero dla Nikusia:-D;-)Skoro po tyle razy w nocy wyrzucal tego smoka to moze szlag trafic;-)moja tez wyrzuca ale nie jest to dla mnie jeszcze na tyle uciazliwe,zeby sie zebrac w sobie i zmobilizowac..Najwazniejsze,ze odstawilam od cyca jakies dwa tyg temu:szok:;-)i to odbylo sie calkiem na luzie a sie spodziewalam nie wiem czego...poplakala pierwszej nocy 5 min po dwa razy i nastepnej nocy tez a trzeciej nocy tylko minutke;-)i luz:szok::confused:;-)a teraz nie wie juz do czego to sluzylo;-)

reklama
Do góry