reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
A ja jestem wsciekla:wściekła/y:,niewiem czemu ale nie moge ogladnac filmikow na You Tube:-:)no:.Do tej pory nie odtworzy mi filmiku Mariolki a teraz Hani:-(.Tak bardzo chcialam zobaczyc a tu nic,ale bede probowac do upartego:tak:.

Dziewczyny moze napiszcie mi nazwe uzytkownika i sprobuje w ten sposob?

Hehe, no HAnia tak sobie tańczy, a co:-D. Moja mama nazywa ją pijany zając:-D.
Kama, ja sie nie znam ja youtube, ale jakby co to moja nazwa użytkownika standardowo aniazywa:-D.

Karolina też już chodzi od piątku.Od kiedy sie nauczyła nic tylko chce chodzić.. a jakie zakrety robi:szok::szok::szok: Wszyscy przerażeni jak to widzą ja też.

reklama
Musimy pochwalic sie dwoma niesamowitymi osiagnieciami. Po pierwsze wiemy juz do czego sluzy szczotka. Tzn jak tylko dostanie sie w raczke Oliwci ona zaczyna sie czesac. ;D
A po drugie naumialysmy sie pokazywac palcem na to co nas interesuje i tak jak wczoraj jadlysmy to Oli pokazywala palcem co mam podac a dzisiaj jak spadla za luzeczko zabawka to Oli mnie zawolala po swojemu i pokzala na podloge. No i powoli zaczyna lapac co jest lala, co pilka, co misio...

Dziewczyny przyjmuje zaklady ;D Czy Oli przejdzie roczek czy nie.
Wszystkie starsze tzn doswiadczone z dziecmi kobitki uparcie twierdza ze to ze jeszcze sama nie stoi moze zmienic sie w ciagu tych kilku dni. Faktem jest ze zeby chodzic jedynie leciutko opiera sie na czyichs palcach, ale sama potrafi stanac tylko na kilka sekund zanim sie zorientuje :p
To jak przejdzie roczek czy nie?

Do góry