reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Brawo, brawo Styczniowe Zdolniachy

My portafimy pokazac "nie ma" i schodzic z lozka tylem. Narazie jeszcze z asekuracja, ale wszystko Robert robi sam.
Poza tym lata za mna i wola mama - nareszcie :tak:, wola tata, choc czasami nie do konca chodzi o Piotrka. No ale o mame to ja tez musialam niezle powalczyc, wiec niech sie chlopina troche wykaze. ;-)
Wie co to "am" i nawet wola jak juz jest pora karmienia, a ja sie grzebie z podgrzewaniem jedzonka.
Jak mowie, ze idziemy "papa" to podchodzi do mnie i czeka az Go wezme na rece i zaczne ubierac.
Wie gdzie misiu ma oczko ( ale tylko jeden misiu, jak mu dalam innego to byl zdziwiony i szukal tego oczka :dry:)
Potrafi ladnie wrzucac zabawki do pudelek, wyrzucac zreszta tez. :laugh2:

Narazie chyba tyle. Ostatnio tyle nowych rzeczy w krotkim czasie zaczal robiec, ze ciezko zapamietac.
Wasze dzieciaczki tez tak teraz gonia z rozwojem?:szok: Bo ja to w szoku jestem, normalnie codziennie zauwazam, ze nauczyl sie czegos nowego. :tak:

aph :-D nie wiem jak twoj Robson, ale Zuzka jest bardziej na etaspie wyrzucania zabawek niz wrzucania. Codziennie z samego rana robi czystke w kojcu. To jest jej pierwsze zajecie jak dla mnie picie kawy :-D

U mnie to samo z zabawkami,pierwsza rzecz jaka musi zrobic to rozwalic wszystkie puzzle piankowe:wściekła/y:.Juz znam je na pamiec jezeli chodzi o ukladanie.Na poczatku sprzatalam zabawki po nim co chwile,terak po paru probach sprzatniecia rezygnuje i tak leza caly dzien na podladze.Juz nieraz bym wygrzmocila na nich,zastanawiam sie tylko jak Dominik jest w stanie przemieszczac sie miedzy nimi:confused:.

Nareszcie mamy się czym pochwalić!!:tak: Elisia od piątku samodzielnie stoi, i to coraz dłużej, a wczoraj się odważyła i zrobiła dwa kroczki!!!:tak::-)

Dominik dzisiaj zrobil samodzielnie pare kroczkow:tak:.W dodatku mojemu mezowi udalo sie nagrac filmik:-D:tak:.

ImageShack - Hosting :: s6002621us5.flv

Wielkie gratulacje dla nowych umiejętności Ewelinki i Dominisia :-D:-D:-D

Witek w poniedzialek sam otworzył u babci drzwiczki od komody, w której jest porcelana :szok::-D:-D:-D:-D:-D Oj, babcia będzie musiała uważać :tak::-D Zabawki uwielbia wyciągać ze swojego pojemnika, oraz robić porządek w pieluchach zarówno tetrowych jak i w pampersiątkach :tak::-D Z namiętnością mówi tata, nawet na śpiku :-D i mama jest tylko wtedy, gdy dzieje się już coś naprawdę złego. Przez to, że co chwilę klęka i czasem jeszcze straci równowagę to ma już trzy siniaki na głowie :szok: A raczkowanie wychodzi mu coraz lepiej :tak: Czy wasze dzieci też mają zimne rączki jak raczkują? Bo Witek ma wręcz lodowate i nie wiem co z tym zrobić, a dodam że nie jest mu zimno :no:

reklama
Do góry