reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Monisia ... filmik jest boski, a Wituś fantastyczny :tak::tak::tak:, przy tym "jak kaszle babcia" pękałam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D. REWELACJA!!! ... no i jak się fajnie buja :-D:-D;-)

reklama
Monisia ... filmik jest boski, a Wituś fantastyczny :tak::tak::tak:, przy tym "jak kaszle babcia" pękałam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D. REWELACJA!!! ... no i jak się fajnie buja :-D:-D;-)

To naśladowanie babi wychodzi mu bombowo. Zresztą teraz naśladuje każdego kto kaszlnie ;-):-D

haha nie ma to jak samoobsluga!!:-D:-D:-D/quote]

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D

Dziękujemy bardzo! :-D:-D:-D:-D:-D

Witek wczoraj zaczął mówić dada, ale to w jego języku chyba znaczy tata, bo mówi dada jak woła tatę i jak go widzi ;-):-D A i zaczął naśladować szczekanie psa :-D, co prawda to jeszcze nie jest typowe "hau", ale coś podobnego. Zawsze wydaje ten dźwięk jak słyszy psa na klatce bądź na dworzu :tak::-D:rofl2:

Ogłaszam wszem i wobec że Juleczka stawia pierwsze malusie kroczki:tak: Dziś załapała że umie stać beaz trzymani i cwiczyła to przez calutki dzień mam nawet kilku sekundowy filmik:tak::-) Ale jego wstawie juz jutro:tak:

reklama
Do góry