reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Bardzo dziekujemy :-) ja jestem starsznie dumna z mojego synunia :-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ba... kto by nie był;-):-)Bardzo dziekujemy :-) ja jestem starsznie dumna z mojego synunia :-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... no właśnie :-);-)Ba... kto by nie był;-):-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Ba... kto by nie był;-):-)
no fakt hehe :-) :-)
Gratulacje dla zdolnych styczniaków
Witek jeszcze nie zaczął porządnie raczkować i siadać, nie wspomnę o chodzeniu, a już potrafi tyłem zsunąć się z tapczanu i stoi chwilę na nóżkach trzymając się tapczanu. Ale zawsze ktoś go asekuruje. Nie chcemy by za bardzo stawał jeszcze na nogi, bo stoi na paluszkach a nie na całej stopie, a nóżki m bardzo chwiejne. Chyba jeszcze musi się trochę wzmocnić do samodzielnego stania
Witek jeszcze nie zaczął porządnie raczkować i siadać, nie wspomnę o chodzeniu, a już potrafi tyłem zsunąć się z tapczanu i stoi chwilę na nóżkach trzymając się tapczanu. Ale zawsze ktoś go asekuruje. Nie chcemy by za bardzo stawał jeszcze na nogi, bo stoi na paluszkach a nie na całej stopie, a nóżki m bardzo chwiejne. Chyba jeszcze musi się trochę wzmocnić do samodzielnego stania
A
ania_zywa
Gość
Gratulacje dla Witusia i dla Michałka.
reklama
Ja choćby nie wiem jak bardzo chciałabym pokazać wam jakiś filmik Witka to nie mogę, bo nasz aparat nagrywa filmiki o pojemności np. 168 MB i są to pliki MOV , a ja nie mam pojęcia jak można to przerobić na jakiś inny typ pliku o mniejszym rozmiarze Czy ktoś umie mi pomóc?
Podziel się: