reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

W NOCY:-) NIE ALE NAD RANEM JAK SIE OBUDZI TO WOLA TATA:tak: BO WIE ZE TATA WSTANIE I ZROBI MLECZKO:blink:JA CALYMI DNIAMI MOWIE DO NIEGO MAMA MAMA CZEKAJAC ZE W KONCU POWTORZY A TU NICI:-(I POWTARZA ALE TATA:wściekła/y::dull:

reklama
skad ja to znam. U nas jest baba, dada, łał, uuuu i jak sie krzywda dzieje (np. mama musi wysc na minute z pokoju :wściekła/y:) to wtedy jest pogon i ryk mememe... :dry:

U nas tez mowi mamama albo tatatata. Ale jak tylko cos sie dzieje albo gdzies znikam to wtedy mnie goni i wola mamamamamama.
Czy wasze dzieci tez piszcza tak przerazliwie. Czasami nie moge tego znies az swidruje w uszach. A piszczy wtedy gdy jest zadowolony albo wrecz przeciwnie i na wiele innych okolicznosci.

Laura umietylko z lozka"spadac":-D:-D:-D

JUZ DWA RAZY MI SPADL I TO JAK PRZYNIM BYLAM:dull:

Filip z łóżka spadł 3 arzy, w tym 2 będąc pod naszą opieką

Hehe, to wygląda jak licytacja, czyje dziecko więcej razy z łóżka spadało:-p:-D. A tak poważnie to rzeczywiście, te nasze dzieciaki są tak szybkie, że wystarczy tylko chwila..

Hania mówi baba, papa, dada, lala, tata, a jak ją prosze zeby powiedziala mama to ona albo powie baba albo maba:-D.

reklama
Witek mówi baba, łełe, jak coś się dzieje nie tak to wtedy jest coś zbliżonego do mama i wiele innych jeszcze sylab, ale ciężko je teraz powtórzyć ;-) Mały ostatnio zaczął krzyczeć i zmieniać głos :szok:;-) Brzmi jakby przechodził mutację ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Do góry