Natka1218
Aktywna w BB
dzieki wielkie! Jakos musimy dac sobie rade
czyli rozumiem ze mam zaczac od zupek, podawac lyzeczka a kleik mieszac z mlekiem i podawac z butli? Kupilam wlasnie hippa marchewke z ziemniakami moga byc na pierwsze danie?? czy lepiej kupizc sama marchewk? A i jeszcze jedno na tym sloiczku pisze ze po otwarciu trzymac tylko 24h, ale przeciez niunia nie zje wszystkiego przez dwa dni...wiecej bede wywalac niz mala zje? jak wy robilyscie?
No ja bym zaczęła od zupek. Moja mała uwielbiała Hippa co mnie później dobijało cenowo, ale jak dla mnie Hipp jest najlepszy(zdanie mojej córci). Daj jej kilka łyżeczek tej marchwianki mogą być dwie albo 3. Taki słoiczek możesz trzymacz w lodówce 24H- jednego dnia dajesz 2-3 łyżeczki, jak jest ok następnego dnia daj 4 no i musisz wywalić ten słoik. Kosztowne ale na początku tak jest po tygodniu jak nie będzie rewolucji daj jej cały mały słoiczek. Możesz kleik mieszać z mlekiem swobodnie u nas butla odpadała ale ty zacznij w butli tylko uważaj aby nie wsypać za dużo to gęstnieje po pewnym czasie- daj 2 łyżeczki - 3. Potem możesz spróbować z kaszka jakąś jak pamiętam to chyba jabłuszka jest a jak będziesz na tyle odważna możesz później wprowadzić kaszkę manna Hippa na dobranoc ja dałam ja około 6 miesiąca a na słoiku pisze ,że od 4