reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Mój młody siedzi, ale duże kawałki mu nie pasują.
Ostatnio gorzej jadł i ... Wystarczyła zmiana łyżki na większą, z której nie wypada tyle na ubranie i szybko wtedy je
W domu miałam zestaw po starszakach z ikea coś w tym rodzaju KALAS Komplet sztućców, 18 szt. - IKEA i super zadziałało
Ostatnio gorzej jadł i ... Wystarczyła zmiana łyżki na większą, z której nie wypada tyle na ubranie i szybko wtedy je
W domu miałam zestaw po starszakach z ikea coś w tym rodzaju KALAS Komplet sztućców, 18 szt. - IKEA i super zadziałało
Kamag u nas się denerwowała tylko na początku, bo z cyca leci bez przerwy a tu jej łyżeczkę włożyłam i za chwilę zabierałam więc się wkurzała że się z nią drażnię My mamy taką małą białą łyżeczkę z canpola (była w zestawie z widelcem, za ok. 6 zł) i mogę polecić, kilka testowałam i jak dla nas ta jest najlepsza
dona_76
Fanka BB :)
hope nie wiem czy można mrozić, wydaje mi sie że tak, tylko mam pytanie po co chcesz to robic, obawiam się że mała za chwile nie bedzei chciala takiej papki jesc tylko będzie wolało innej konsystencji pokarmy. ja teraz juz nie papkuje deserków tylko albo widelcem gniote wlasnie gruszke,, banana daje kawałki i sam sobiee z nimi radzi a jabko jak twarde to ścieram na grubym tarle a jak takie miekkie to tez daje kawalki. tak mysle czy nie szkoda twojej pracy
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Dajcie pomysły na śniadania obiady i kolacje dla maluchów
Podziel się: