dorotar110
Fanka BB :)
Nie wiem jak wy przy karmieniu dzieciaczków nowymi rzeczami, ja tam zamierzam sama gotować zupki itp. Teraz jedynie tylko deserki owocowe w słoiczkach kupuję, ale muszę kupować je razy 2bo Meluśka mi się poDczepia jako mały sępek i jak karmię Kacperka to muszę jej dawać i upomina się o swoją kolej. Także u mnie idzie tak jedna łyżka mały i jedna łyżka Mela.
Mój mały już zjada wszystkie deserki owocowe, oczywiście odpowiednie do wieku, zresztą zaczeliśmy rozszerzenie diety od deserków i kleiku ryżowego, mieszanego z mm i do butli na noc dostaje teraz, choć nie przesypia od takiej mieszanki dłużej niż na piersi. Cycujemy też się dalej i choć wracam do pracy to i tak mam zamiar podawać mu pierś póki będę mogła.
Starszą karmiłam 20miesięcy a też pracowałam i nigdy mleka nie odciągałam.
Mój mały już zjada wszystkie deserki owocowe, oczywiście odpowiednie do wieku, zresztą zaczeliśmy rozszerzenie diety od deserków i kleiku ryżowego, mieszanego z mm i do butli na noc dostaje teraz, choć nie przesypia od takiej mieszanki dłużej niż na piersi. Cycujemy też się dalej i choć wracam do pracy to i tak mam zamiar podawać mu pierś póki będę mogła.
Starszą karmiłam 20miesięcy a też pracowałam i nigdy mleka nie odciągałam.