Kakarolina nie sadze ze " tak powinno byc " Uwazam ze dzieci Często trzeba nauczyc spac cala noc i jesli dziecko nie spi nocy w wieku 2,5 roku to znaczy ze nikt go nie nauczyl. Medycznie 6 miesieczne niemowle pod kazdym względem jest gotowe by spac cala noc a juz na pewno gdy osiagnie 7kg wagi . W 6 tym miesiacu mozg jest rozwiniety na tyle by rozumiec rytmy dobowe i to ze w dzien Sie najada. To tak po krotce
Asia jeszcze do niedawna mialam ten sam problem takze wspolczuje... Dla mnie wystawianie 3 lub wiecej razy w nocy to masakra. U nas to trwało ponad 5 mięsiecy...a moj M juz mial mnie dosc.
Gorgusia Masz racje ze to od ryzowej zreszta Kakarolina tez pisala o tym, ale naszczescie sie odczopowala
Wydaje mi sie ze u nas kaszka Nestle ja zatyka, Bobovita i Humana mniej. Ja to juz tak prewencyjnie codziennie daje Klusce jablko albo sliwke.
Asia jeszcze do niedawna mialam ten sam problem takze wspolczuje... Dla mnie wystawianie 3 lub wiecej razy w nocy to masakra. U nas to trwało ponad 5 mięsiecy...a moj M juz mial mnie dosc.
Gorgusia Masz racje ze to od ryzowej zreszta Kakarolina tez pisala o tym, ale naszczescie sie odczopowala