reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

Moja mama tez nie miala rozstępów a urodziła trójkę dzieci, więc skłonności do rozstępów mam chyba po kims innym. W dodatku mam wrazenie ze mój biust nagle zmalal, nie wiem dlaczego.. Moze stąd te rozstępy.
Kupiłam dzisiaj palmers, nasmarowalam się, odczekalam az sie wchlonal i na wierzch dałam oliwke, zobaczymy co to da

reklama
też używałam bio-oil, ma niedrażniący zapach, poza tym ten olejek ma przewagę nad oliwką że jest nietłusty i momentalnie się wchłania więc nie brudzi ubrań a naprawdę działa jak tu już wcześniej dziewczyny pisały, no i to prawda co piszesz, skłonność do rozstępów jest uwarunkowana genetycznie, u nas nikt nie miał ale ja wolałam dmuchać na zimne jak to się mówi

No coż.Nie jest to ładne . Musicie wiedzieć, ze jeśli rozstępy juz się pojawia to nie pomogą na nie kremy. Kremy mogoą w stanie je rozjaśnić ale ich nie usuną.
Polecam za to zabiegi takie jak
laser
mezoterapia
ewentualnie operacja ( chocaiż taka operacja również potrafi zostawić pewne ślady....)
https://urodaizdrowie.pl/dermapen-nastepca-mezoterapii-iglowej

Ostatnia edycja:
Jedni mają innych się rozstępy nie czepią, zależy od skóry. Moja skóra niestety jest na nie podatna. Używam olejku bio oil i sprawdza się naprawdę dobrze by regularnym stosowaniu widzę prawdziwe efekty. Skóra jest jędrna, ma wyrównany koloryt.

U mnie sprawdziły się produkty Palmersa mleczko i oliwka codziennie smarowałam nimi brzuch uda pośladki - zero rozstępów. Mówią, że jeśli w rodzinie kobiety miały rozstępy to nie uniknie się ich - a jednak! Moja mama i siostra nie uchroniły się przed rozstepami. Co prawda moja mama nie używała żadnych kremów ale siostra tak i to takie z górnej półki. Kosmetyki Palmersa często są w promocji w Rossmanie wiec jeśli ktoś ma kartę u nich to może kupić je w przystępnej cenie. Efekt gwarantowany! Jako minusik - zapach trochę za bardzo intensywny.

Do góry