reklama
mama miniusia
Zaciekawiona BB
Ja do 7-ego miesiaca ciazy mialam piekny,gladziutki brzuszek i kiedys stanelam przed lustrem,unioslam troche brzuch no gory no i zamarlam wielkie,grube,czerwone rozstepy.zaczelam sie smarowac fissanem i do dzis dnia sie smaruje,ale nie pomaga(no moze troszeczke).Bylam u zaprzyjaznionej kosmetyczki powiedziala ze duzo trzeba sie opalac,wtedy jest szansa ze troche zejda,ale gdzie tu sie smazyc na sloncu w zimie? Dziewczyny smarujcie sie poki mozecie,pozniej bedziecie szlochac jak ja
M
monika_pk
Gość
Agao...ja mam cellulitis.....ale wale to....mam 30na karku..młodsza juz nie bede
A takie kremy na rozstępy nic nie dają? jak byłam w aptece po ta Mustele 9 mois to był też żel poporodowy regeneracyjny i krem na rozstępy - fakt, że drogi i opakowanie tylko 75ml ale raczej się go miejscowo stosuje. Pytam z ciekawości może, któraś z mam próbowała?
Ja narazie stosuje oliwkę raz dziennie i teraz zaczełam tą mustele, też raz dziennie bo to nie tanie a troche tego pójdzie.
Pozdrowienia od kwietniówki
Ja narazie stosuje oliwkę raz dziennie i teraz zaczełam tą mustele, też raz dziennie bo to nie tanie a troche tego pójdzie.
Pozdrowienia od kwietniówki
reklama
Podziel się: