reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstępy :((((((((

reklama
Ja do 7-ego miesiaca ciazy mialam piekny,gladziutki brzuszek i kiedys stanelam przed lustrem,unioslam troche brzuch no gory no i zamarlam wielkie,grube,czerwone rozstepy.zaczelam sie smarowac fissanem i do dzis dnia sie smaruje,ale nie pomaga(no moze troszeczke).Bylam u zaprzyjaznionej kosmetyczki powiedziala ze duzo trzeba sie opalac,wtedy jest szansa ze troche zejda,ale gdzie tu sie smazyc na sloncu w zimie? :(Dziewczyny smarujcie sie poki mozecie,pozniej bedziecie szlochac jak ja:(

ja miałam ale póxniej skutecznie się go pozbyłam tak że nawet nie wiem jak ściskałabym skórę nic nie było ale się napracowałam więc czeka mnie walka

A takie kremy na rozstępy nic nie dają? jak byłam w aptece po ta Mustele 9 mois to był też żel poporodowy regeneracyjny i krem na rozstępy - fakt, że drogi i opakowanie tylko 75ml ale raczej się go miejscowo stosuje. Pytam z ciekawości może, któraś z mam próbowała?
Ja narazie stosuje oliwkę raz dziennie i teraz zaczełam tą mustele, też raz dziennie bo to nie tanie a troche tego pójdzie.

Pozdrowienia od kwietniówki ;)

reklama
rozstępów nie mam jeszcze ale cellulit wali się mi na uda a na cellulit nie można w ciązy nic stosować, a Mustelką i Vichy cały czas się smaruję słyszałam że skuteczne

Do góry