u mnie 23 tc i narazie bez rozstepow, ale smaruje sie dwa razy dziennie kremem, bo bardzo się boje, że się pojawią. Moja znajoma po 30 tc przestala sie smarowac, bo stwierdziła, że jak nic nie ma do tej pory, to juz nic sie nie pojawi, no i pojawił sie na sam koniec ciazy tygrysek na brzuchu
ja kupuje krem mamas z diagnosis, chyba w kazdej aptece go maja i jestem mega zadowolona, polecam a na wlosy to moze olejowania spróbuj? jeszcze co do rozstepow, to ja troche pogrzebalam w necie i stosuje sie do trzech zasad i rozstepow nie mam. Po pierwsze : zdrowa dieta i duzo wody - mineralnej oczywiscie
po drugie: nawilzanie, nawilzanie i jeszcze raz nawilzanie, po przygodach z kilkoma specyfikami stwierdzam, ze najfajniej dziala wlasnie seira mamas od diagnosis, szybko sie whlania , a to meeega plus. No i po trzecie oczywiscie pozytywne nastawienie ;D Tak naprawdę skóra każdej z nas przejdize ciążę inaczej.. Niektórzy bez większych starań będą mieli super brzuszek po ciąży, bez zadnych sladów, a inni będą się starac, smarowac, nawilzac, a i tak jakieś slady zostaną. Ale ... ciąża to cudowny okres, więc takie rozstępiki to zawsze jakaś pamiątka
po drugie: nawilzanie, nawilzanie i jeszcze raz nawilzanie, po przygodach z kilkoma specyfikami stwierdzam, ze najfajniej dziala wlasnie seira mamas od diagnosis, szybko sie whlania , a to meeega plus. No i po trzecie oczywiscie pozytywne nastawienie ;D Tak naprawdę skóra każdej z nas przejdize ciążę inaczej.. Niektórzy bez większych starań będą mieli super brzuszek po ciąży, bez zadnych sladów, a inni będą się starac, smarowac, nawilzac, a i tak jakieś slady zostaną. Ale ... ciąża to cudowny okres, więc takie rozstępiki to zawsze jakaś pamiątka
Ostatnia edycja: