DarkAsterR
Fanka BB :)
To jest przepis na szczęście
Juz wiem, gdzie popełniłam błąd.
Ze tez nikt mnie wcześniej nie oświecił.
Komu jeszcze polać? Wypijmy za nasze szeroko pojęte oświecenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest przepis na szczęście
Kurde nie wiemy co tracimy, mamy za stabilne życie, za spokojnych mężów. Tyle nas omija, a przecież łobuz kocha najmocniejJuz wiem, gdzie popełniłam błąd.
Ze tez nikt mnie wcześniej nie oświecił.
Komu jeszcze polać? Wypijmy za nasze szeroko pojęte oświecenie.
Nie chcę żyć na koszt państwa, ale czy przysługują mi zapomogi przed porodem?W punkt! Jak czytałam pierwszy post to żal mi bylo tej dziewczyny, teraz myślę że ten wątek to jakiś żart. Tyle ile padło rozwiązań z tych sytuacji to tylko przemyśleć i wdrażać ale wszytko jest na nie i na wszytko wymowka pokroju dziecka z 4 klasy szkoły podstawowej. Nie mam na życie, nie mam na lekarza, ale samochód kupię...
O tym samym myślałam. Albo do matki.Czemu ty taka madra nie jestes do swojego partnera ?
Wiesz nie chce jej bronić, ale też tak zaszłam i to dwa razy. Wcale nie czuje się patolą czy gorszą matkaTy za to pokazalas jaka jestes wyluzowana, napilas sie, ze nie kojarzysz faktow, zaszlas ot co. I takim najłatwiej zajsc i wychowywac za państwowe. A reszta meczy sie, robi badania, witaminy i latami dba aby miec malenstwo, ktpre Ty zrobilas bo bylas wyluzowana.
Wrócę do domu z pracy to powiem mężowi żeby mi ryj obił może okaże się to fajną zabawąKurde nie wiemy co tracimy, mamy za stabilne życie, za spokojnych mężów. Tyle nas omija, a przecież łobuz kocha najmocniej
Autorka ma taki skarb, dobrze, że planuje ślub. Gwalciciela i damsksiego boksera teraz to jak ze świecą szukać.
Przebierz się za włamywacza, bo tak łatwo się nie zgodzi na obicie ryja Ja mojego też zaskoczę, też chcę poczuć prawdziwą miłość, mocne szarpanko a nie takie zwykłe życie.Wrócę do domu z pracy to powiem mężowi żeby mi ryj obił może okaże się to fajną zabawą
Hmmm... Ostatnio jestem dosyć nerwowa więc może zamienimy się rolami i to ja go zlejePrzebierz się za włamywacza, bo tak łatwo się nie zgodzi na obicie ryja Ja mojego też zaskoczę, też chcę poczuć prawdziwą miłość, mocne szarpanko a nie takie zwykłe życie.
Kurde nie wiemy co tracimy, mamy za stabilne życie, za spokojnych mężów. Tyle nas omija, a przecież łobuz kocha najmocniej
Autorka ma taki skarb, dobrze, że planuje ślub. Gwałciciela i damskiego boksera teraz to jak ze świecą szukać.
Człowiek wychodzi z dziećmi na chwilę na dwór i omija go taka impreza. Popcorn, lody, doritosy z salsą dejta trochę
Wrócę do domu z pracy to powiem mężowi żeby mi ryj obił może okaże się to fajną zabawą
Przebierz się za włamywacza, bo tak łatwo się nie zgodzi na obicie ryja Ja mojego też zaskoczę, też chcę poczuć prawdziwą miłość, mocne szarpanko a nie takie zwykłe życie.
Hmmm... Ostatnio jestem dosyć nerwowa więc może zamienimy się rolami i to ja go zleje
To samo pomyślałamCzy tylko dla mnie brzmi to jak gra wstępna..?
Szkoda krzeseł. Będę później musiała kupić nowe. Mam patelnie do wyrzucenia więc może się jeszcze na coś przyda zanim pójdzie na śmietnikKrzeslem go. Krzesłem!