reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozśmieszacze - dowcipy, obrazki, etcetera, na poprawę nastroju

Z kobiecego forum

Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i po 4 latach znajomości i mój mąż potrafi:

Pierdnąć bez żenady - niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często.

Dłubie cały czas w nosie - to już bez krępacji - muszę się drzeć na niego żeby przestał i to na chwilę pomaga, a jak tylko się nie patrzę dłubie znowu.

Miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku długo i namiętnie).

Rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia.

Nie myje zębów wieczorem tylko rano.

Rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień). Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

*****Mój mąż:

Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie.

W nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak wkurwił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać)

Brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie. I w ogóle mnie wkurwia od dłuższego czasu

reklama
Udaje, że wyciera o mnie palec, którym wcześniej wydłubał sobie śpiochy z oczu, a poza tym pierdzi non stop, no chyba, że wali śmierdzące to wtedy wychodzi z pokoju. Jak się irytuję i krzyczę na niego, że jest śmierdzielem to jeszcze bardziej go cieszy moja reakcja i wachluje np. poduszką tak żeby do mnie doleciało

Ja też mieszkałam ze śmierdzielem przed ślubem ale wtedy tak nie grzał pod kołdrą.

Mój facet jest zabawnym luzakiem. Kiedy jesteśmy na zakupach w dużym supermarkecie zdarza mu się takie zachowanie. Nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie: Zwiewamy stąd, pierdnąłem.

Kolega mojego faceta ma manię puszczania bąków zawsze i wszędzie. Ostatnio wybraliśmy się do klubu z nim i jego dziewczyną, ale nie wpuścili nas, bo impreza była zamknięta, to na odchodnym ów kolega odwrócił się i puścił ochroniarzowi na pożegnanie bąka, którego chyba słyszeli i poczuli wszyscy ludzie w promieniu 10 metrów.

A moje Kochanie ostatnio pierdnęło w ubikacji jak robiło siusiu. Że zrobił to bardzo głośno to się uśmiałam, a on na to: Prawdziwy facet jak sika to pierdzi

Mój mąż to już w ogóle niezły talent.

Ślini się w nocy strasznie, wymieniałam już mu 3 poduszki.

Zostawia pod poduszka zaschnięte kozy, fuuuuj!

Śpi w koszulce, w której chodził cały dzień (rąbał drzewo, grzebał przy aucie itp) Rano go zrypałam o to, że się nie wykąpał i na dodatek poszedł spać w tej koszulce. Często mu się to zdarza.

Jak ściąga skarpetki to wygrzebuje nimi bród między paluchami.

Drapie się po głowie strzepując łupież z głowy.

Zapomina do czego służy szczoteczka i pasta do zębów, często ma resztki jedzenia na zębach ten biały nalot.

Na tyłku ma dziury na slipkach, dość często muszę kupować nowe, chociaż on woli te z dziurami.

Jak już idzie się wykapać to zostawia po sobie dużo włosów i tych i tamtych.

Mój miał zwyczaj chować skarpetki pod fotel. Jak przychodzili znajomi, zawsze cosik im waniało. Nie dawał się zreformować, w końcu ułożyłam jego brudne skarpetki na klawiszach pianina i zamknęłam klapę. Właśnie przyszli goście i poprosili o muzykę. Szybciej zamknął piano, niż je otwierał. Od tej pory miałam spokój - wrzucał skarpetki za lóżko.

Ja jestem mężatka od roku ale jeszcze przed ślubem mój mąż zaczął sobie bekać. Na jego brudne skarpetki porozrzucane po domu (na szczęście ich nie wącha) znalazłam fajny sposób: Wrzucam mu je do aktówki i potem się musi wstydzić; zaczęło działać bo coraz rzadziej je zostawia. Przyznam wam się, że mi też się czasem zdarza pierdnąć, tak jak jemu, ale tylko sporadycznie i zawsze obracamy to w żart. A jak on nie umyje zębów to wtedy pozwalam mojemu psu wejść do lóżka i do niego się przytulam. Jak on tego nie lubi! Zawsze wtedy wstaje i idzie umyć zęby, no a ja muszę wyrzucać psa z łóżka.

E tam. Przesadzacie szanowne Panie. Ja pierdzę, żona pierdzi. A od niedawna mamy psa Labradora - samca i tez wali zdrowo.I nikt nie narzeka ani ja, ani żona ani pies. Więc dajcie spokój. Swojski smrodek nie zaszkodzi. A nie bądźcie zbyt wymagające, bo Enriqe Iglesias by nawet na was nie spojrzał. Więc cieszcie się waszymi pierdziszami i módlcie się, żeby nie zamienili was na młodsze egzemplarze, bo zabiorą ze sobą kasę i będzie płacz i zgrzytanie zębów.

Ja przed każdym pierdem wsuwam sobie palec w okrężnice i sprawdzam czy jest pusto, ostatnio chciałem puścić pierdka a puściłem kupacza.

Mój niedoszły narzeczony poczęstował mnie herbatą w słoiku po dżemie, który właśnie się skończył (!!!) Mamusia wyjechała i wszystkie naczynia były brudne w zlewie. To mnie zmusiło do myślenia. A zaproponowałam że może fajniej by było jakby ją wlał do jednej z puszek po piwie stojących licznie na stoliku . Nic nie załapał. Po chwili zastanowienia powiedział ze do puszki się kiepsko nalewa...

Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte). Wieczorem ma rewolucję w żołądku i odgłosy z jego trzewi nie pozwalają mi zasnąć. Godzinami zajmuje WC, musi czytać siedząc na tronie, jak zabiorę z kibelka wszystkie gazety, to czyta naklejki na środkach czystości

Dostałam głupawki czytając to, już brak mi całkiem jakiejkolwiek rozrywki skoro takie rzeczy mnie śmieszą;-)

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosic ciazowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciaze.

Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdluzej sie da.

Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciazowe STAJA sie Twoimi normalnymi ciuchami.

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem cwiczysz oddechy.

Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosly zadnego skutku.

Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiacu ciazy.

Ciuszki dzieciece:

Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i skladasz równiutko
w kosteczke.

Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.

Trzecie dziecko: A niby czemu chlopcy nie moga nosic rózowego?

Placz:

Pierwsze dziecko: Wyciagasz dziecko z lózeczka jak tylko pisnie.

Drugie dziecko: Wyciagasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczenstwo, ze jego wrzask obudzi starsze dziecko.

Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakrecac grajace zabawki w lózeczku.

Gdy upadnie smoczek:

Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.

Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.

Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

Przewijanie:

Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluche co godzine, niezaleznie czy brudna czy czysta.

Drugie dziecko: Zmieniasz pieluche co 2-3 godziny, w zaleznosci od potrzeby.

Trzecie dziecko: Starasz sie zmieniac pieluche zanim otoczenie poskarzy sie na smród, badz pielucha zwisa dziecku ponizej
kolan.

Zajecia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.

Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.

Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

Twoje wyjscia:

Pierwsze dziecko: Zanim wsiadziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.

Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.

Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, ze ma dzwonic tylko jesli pojawi sie krew.

W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz sie na swoje dzieciatko.

Drugie dziecko: Spogladasz na swoje dziecko, aby upewnic sie, ze starsze go nie dusi i nie wklada mu palca do oka.

Trzecie dziecko: Kryjesz sie przed wlasnymi dziecmi.

Polkniecie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz sie przeswietlenia.

Drugie dziecko: Czekasz az wysra.

Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.

BANKOMAT
On:
1. Podjechać.
2. Włożyć kartę.
3. Wprowadzić PIN.
4. Wziąć pieniądze, kartę i kwitek.
5. Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio przygotowany do pokazania żonie.
6. Odjechać.
7. Kupić kwiaty kochance.
8. Kupić kwiaty żonie.
Ona:
1. Podjechać.
2. Puścić sprzęgło.
3. Zakląć na szarpnięcie.
4. Wrzucić luz.
5. Ustawić lusterko wsteczne na swoją twarzyczkę.
6. Skrzywić się do lusterka.
7. Poprawić makijaż.
8. Uśmiechnąć się do lusterka.
9. Wysiąść otworem drzwiowym.
10. Zgasić silnik.
11. Włożyć kluczyki do torebki.
12. Wyjąć kluczyki z torebki i zamknąć drzwi.
13. Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny.
14. Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie długości samochodu.
15. Znaleźć kartę w torebce.
16. Włożyć kartę do bankomatu.
17. Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą.
18. Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PIN-em.
19. Wprowadzić PIN.
20. Postudiować instrukcję.
21. Wcisnąć Cancel.
22. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo.
23. Wcisnąć Cancel.
24. Znaleźć w torebce kartkę z PIN-em do używanej właśnie karty.
25. Wprowadzić sumę do wypłacenia.
26. Zmniejszyć sumę do maksymalnego pułapu bankomatu.
27. Zmniejszyć sumę do możliwości własnego konta.
28. Wziąć pieniądze.
29. Wrócić do samochodu.
30. Znaleźć kluczyki.
31. Poszarpać się z drzwiami.
32. Znaleźć kluczyki do samochodu.
33. Poprawić makijaż.
34. Uruchomić silnik.
35. Ruszyć.
36. Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za porysowany zderzak.
37. Przestawić wsteczne lusterko tak, aby widać było samochód z tyłu.
38. Wrzucić bieg i puścić sprzęgło.
39. Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1".
40. Ruszyć.
41. Zatrzymać się.
42. Cofnąć.
43. Wyjść z samochodu.
44. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem.
45. Z powrotem do samochodu.
46. Włożyć kartę do portfela.
47. Włożyć kwitek do torebki.
48. Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało.
49. Zwolnić trochę miejsca w torebce, aby włożyć portfel do torebki.
50. Poprawić makijaż.
51. Wrzucić wsteczny bieg.
52. Wrzucić jedynkę.
53. Ruszyć.
54. Przejechać 3km.
55. Zwolnić ręczny.
56. Domknąć drzwi.
57. Podjechać pod perfumerię.
58. Wydać wszystko.
59. Żyć nie umierać.

reklama
Prawdziwe nagrania z automatycznych sekretarek zebrane i zweryfikowane przez znany na całym świecie (?) Instytut Nagrań Automatycznych Sekretarek:

1.[FONT=&quot] [/FONT]Moja żona i ja nie możemy teraz podejść do telefonu, ale jeśli zostawisz swoje nazwisko i numer zadzwonimy do ciebie, jak tylko skończymy.
2.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć, to ja, John. Jeśli jesteś z Telekomunikacji, to już wysłałem pieniądze. Jeśli to moi rodzice, proszę, przyślijcie pieniądze. Jeśli to bank, to daliście mi za małą pożyczkę. Jeśli jesteście moimi przyjaciółmi, to przypominam, że jesteście mi winni pieniądze. Jeśli jesteś kobietą, nie martw się, mam mnóstwo pieniędzy.
3.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Teraz ty coś powiedz.
4.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Nie ma mnie w domu, ale moja automatyczna sekretarka jest, więc zamiast ze mną możesz pogadać z nią.
5.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Jestem automatyczną sekretarką Dawida. Czym ty jesteś?
6.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Jeśli zostawisz wiadomość, szybko oddzwonię. Jeśli zostawisz ‘sexy’ wiadomość, zadzwonię szybciej.
7.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Sekretarka Johna jest zepsuta. To mówi lodówka. Proszę mówić bardzo powoli, a przypnę twoją wiadomość do moich drzwiczek jednym z tych kolorowych magnesów.
8.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Mówisz do maszyny. Umiem odbierać wiadomości. Moi właściciele nie potrzebują żaluzji, okien, wanny z masażem, a ich dywany są czyste. Pieniądze na cele dobroczynne przekazują przez swoje biuro, nie chcą też zdjęć. Jeśli ciągle jeszcze tu jesteś, zostaw swój numer, a oddzwonią do ciebie.
9.[FONT=&quot] [/FONT]To nie jest automatyczna sekretarka. To urządzenie telepatycznie zapisujące myśli. Po sygnale pomyśl o swoim nazwisku, powodzie, dla którego dzwonisz i numerze, pod którym mogę cię zastać, a ja pomyślę o oddzwonieniu do ciebie.
10.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Prawdopodobnie jestem w domu, tylko unikam kogoś, kogo nie lubię. Jeśli nie oddzwonię, to znaczy, że to właśnie ty.
11.[FONT=&quot] [/FONT] Cześć. To ja, George. W tej chwili nie mogę odebrać telefonu. Zostaw wiadomość i czekaj przy telefonie, aż oddzwonię.
12.[FONT=&quot] [/FONT]Jeśli jesteś włamywaczem, prawdopodobnie jesteśmy w domu, czyścimy naszą broń i nie możemy podejść do telefonu. Jeśli nie jesteś nim, prawdopodobnie nie ma nas w domu i możesz zostawić wiadomość.
13.[FONT=&quot] [/FONT]Proszę, zostaw wiadomość. Jednakże, masz prawo zachować milczenie. Wszystko, co powiesz, zostanie nagrane i zostanie użyte przeciwko tobie.
14.[FONT=&quot] [/FONT]Cześć. Dodzwoniłeś się do Jima i Soni. Nie możemy teraz odebrać telefonu, bo robimy coś co naprawdę lubimy. Sonia lubi to robić w górę i w dół, a ja lubię na boki – baaaaaaaaaaaaardzo powoli. Więc zostaw wiadomość i kiedy skończymy mycie naszych zębów zadzwonimy do ciebie.

Do góry