annapurna07
Zaciekawiona BB
Mój dziadek powiedział dziadkowie są od rozpieszczania, a rodzice od wychowania i bądź tu mądry jak rozwiązać ten problem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę w tym prawdy, ale otwarcie stawiam granice. Mama mojego męża najpierw nie chciała mieć z wnukiem żadnego kontaktu, kiedy zobaczyła go po raz pierwszy, zmieniła zdanie. Zawsze kiedy nas odwiedza panuje ciężka, niezręczna atmosfera, do tego dochodzą różnice kulturowe. Irytuje mnie jej egzaltacja. Ponieważ synek jest wcześniakiem na samym początku i każdemu z osobna tłumaczyłam, że nie wolno go całować, kiedy widzę moja teściowa ,,ukradkiem" sprzedająca mu całusy to szlag mnie trafia.Mój dziadek powiedział dziadkowie są od rozpieszczania, a rodzice od wychowania i bądź tu mądry jak rozwiązać ten problem.