reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla porabane narazie ja mam mieszkam u rodzicow bo czekamy na mieszkanie a wszystko zalezne od glupiego faceta ktory remontuje swoje nowe i dopuki nie skonczy nie zda nam tego mieszkania dla nas.....poza tym ja tu z maluszkiem a maz tam :-( nie ma mnie kto przytulic i wogole parszywe takie zycie bez chlopa na tygodniu..... ech teraz to ja sie wyzalilam....
Widzisz mieszkasz u rodziców a ja swoich już prawie 2 lata nie widziałam i szczerze wcale nie tesknie bo narobili mi w życiu tyle złego że szkoda gadac
niestety ciągle coś do mnie wraca - upiory przeszłosci, aj już nic nie pisze bo doła złapie na maksa!!
Buziaki Myfciu trzymaj sie cieplutko!!
niestety ciągle coś do mnie wraca - upiory przeszłosci, aj już nic nie pisze bo doła złapie na maksa!!
Buziaki Myfciu trzymaj sie cieplutko!!
Gosiaf fajnie masz z tym wyjazdem, tez bym sie gdzies ruszyla, ale po pierwsze mam zwoln, ze musze lezec, po drugie praca, po trzecie maz, ktory do stycznia nie ma szans na urlop. Ale juz zapowiedzial, ze bierze caly luty, zeby byc przy mnie i dzieciaczku przez te pierwsze najtrudniejsze dni.
A wiecie co hmm... znalazłam swego czasu za wyvcieraczka naszego samochodu wizytówkę ekhm..... tego no..... przybytku. Zwykle wyrzucam takie pierdy nie zwracając na to większej uwagi ale..... hasło reklamowe tak mnie rozbawiło, ze teraz wisi u nas w domu na gazetce z absurdami Uwaaga:
Jeżeli uważasz, że zdrada jest przestępstwem wpadnij do nas, postararamy sie abyś wyrok wspominał z rozkoszą
Niezły copywriter, co? Buahahahahaaaa - reklama dźwignią handlu w końcu
Jeżeli uważasz, że zdrada jest przestępstwem wpadnij do nas, postararamy sie abyś wyrok wspominał z rozkoszą
Niezły copywriter, co? Buahahahahaaaa - reklama dźwignią handlu w końcu
reklama