reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

Myfcia ta 18-tka to impreza domowa nic z tych  dyskotekowych zabaw o nie!! Miałam jechac i spedzic wieczór z rodzinką ale nie wyjdzie ... takie
mam porąbane życie niestety!!!

reklama
Karolla porabane narazie ja mam mieszkam u rodzicow bo czekamy na mieszkanie a wszystko zalezne od glupiego faceta ktory remontuje swoje nowe i dopuki nie skonczy nie zda nam tego mieszkania dla nas.....poza tym ja tu z maluszkiem a maz tam :-( nie ma mnie kto przytulic i wogole parszywe takie zycie bez chlopa na tygodniu..... ech teraz to ja sie wyzalilam....

Widzisz mieszkasz u rodziców a ja swoich już prawie 2 lata nie widziałam i szczerze wcale nie tesknie bo narobili mi w życiu tyle złego że szkoda gadac
niestety ciągle coś do mnie wraca - upiory przeszłosci, aj już nic nie pisze bo doła złapie na maksa!!
Buziaki Myfciu trzymaj sie cieplutko!!

Karola7 szczerze mówiąc to nie wiem gdzie dokładnie jedziemy , okaże sie na miejscu :)
dziewczynki teraz nam smutno jak nasze chlopy wyjezdzaja ale juz niedlugo nasze malenstwa beda z nami na swiecie i juz od razu bedzie weselej! ;D :D

A co do planów kolejnych dzieciaczków to akurat dzisiaj z mężem rozmawialiśmy że corcia bedzie 2006 rok a kolejna dzidzia 2008 rok tak
planujemy ;D zobaczymy czy nam ochota nie przejdzie do tego czasu!! ;) ;D

Gosiaf fajnie masz z tym wyjazdem, tez bym sie gdzies ruszyla, ale po pierwsze mam zwoln, ze musze lezec, po drugie praca, po trzecie maz, ktory do stycznia nie ma szans na urlop. Ale juz zapowiedzial, ze bierze caly luty, zeby byc przy mnie i dzieciaczku przez te pierwsze najtrudniejsze dni.

Karolla ochota nie przejdzie napewno :-) a co do rodzicow niestety ich sie nie wybiera, ale prawdziwi sa jedni....warto by Olcia dwie babcie miala....maluchy przelamuja najwieksze lody.....
buziaczki i "gucio" do góry

A wiecie co :) hmm... znalazłam swego czasu za wyvcieraczka naszego samochodu wizytówkę ekhm..... tego no..... przybytku. Zwykle wyrzucam takie pierdy nie zwracając na to większej uwagi ale..... hasło reklamowe tak mnie rozbawiło, ze teraz wisi u nas w domu na gazetce z absurdami :) Uwaaga:

Jeżeli uważasz, że zdrada jest przestępstwem wpadnij do nas, postararamy sie abyś wyrok wspominał z rozkoszą

Niezły copywriter, co? Buahahahahaaaa - reklama dźwignią handlu w końcu ;)

no prosze....... :-) a fakt w Warszawie mozna uzbierac nie zla kolekcje tego rodzaju wizytowek za wycieraczka....

reklama
Niezłe hasło nie ma co ;D

W Poznaniu na targach motoryzacyjnych codziennie panienki przynosiły po kilkanaście takich wizytówek ;) masakra no ale jak jest popyt to jest i podaż !!

Do góry