reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

Theo, rzeczywiście psa to mam dziwnego hihi... ryby wcina, pifko popija oczywiście okazjonalnie ;) ;) i wcina warzywa na umór hehe... A mężunio w ciaży ma zachcianki konkretne - to tak zamiast mnie on wcina rózne wynalazki ;D ;D

reklama
Na listopadówkacg znalazłam niezłą fotkę spojrzcie a potem na wizyte do gin.... ciekawe czy by sie zdziwił/a ;D

070as.th.jpg

hihihihi, dobre, ale by się doktor zadumał... :)

a tak a propos rybek i miejsc intymnych... kiedyś usłyszałam świński kawał:
Przechodzi ślepy koło stoiska rybnego... - "Cześć dziewczynki!!!"

przepraszam Was lutóweczki, mam nadzieję że nikogo nie uraziłam :)

Przegladalam ostatnio u kolezanki fajna ksiazke - Tracy Hogg "Język niemowląt". Nie poczytalam zbyt wiele bo nie mialam czasu, ale z tego co widzialam to zapowiada sie interesujaco. Na allegro mozna ja kupic za 16-17 zl, chyba dokonam zakupu!

Dokładnie nie trzeba kupować tylko ściągnąc z netu jest tam także druga książka tej samej autorki !! Polecam bo jest rewelacyjna!

reklama
AAa tak to jest jak sie czlowiek zaangazuje w forum w polowie ciazy. Nie ma szans chyba zebym przeczytala wszystkie posty! Choc powoli nadrabiam zaleglosci. Tylko boje sie ze jak za dwa tygodnie wroce do pracy to znowy nie bede miala sily na siedzenie w sieci :(
no i cierp cialo, wlasnie zamowilam ta ksiazke na allegro i zaraz potem zobaczylam ze przyslalyscie mi linka... wrrrr.

Do góry