reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Weszlam dziś tu po paru tygodniach z ciekawości A tu forum nie ma..cisza. jestem ciekawa co tam u was. Czy sie którejś udało..
U mnie dalej nic. Chyba jestem zdana na posiadaniu jednego szczęścia.😊
Pozdrawiam serdecznie was dziewczyny. Szkoda że nie mogę was poczytać.

reklama
Weszlam dziś tu po paru tygodniach z ciekawości A tu forum nie ma..cisza. jestem ciekawa co tam u was. Czy sie którejś udało..
U mnie dalej nic. Chyba jestem zdana na posiadaniu jednego szczęścia.[emoji4] ♡
Pozdrawiam serdecznie was dziewczyny. Szkoda że nie mogę was poczytać.
U nas w niedługim czasie kilka brzuszków "się zwolni", trzymam kciuki żeby jednak się udało. Wiem jakie to uczucie starac się bardzo długo. Trzymam za ciebie kciuki [emoji8]

Tutaj większość dziewczyn zwolniło brzuszki i zaraz następna grupa kobiet będzie zwalniać brzuszki. Ale jest mała grupka ludzi które się starają. Ja zrobiłam test wczoraj i w zeszła niedzielę i 2kreski ale dla potwierdzenia zrobię jeszcze 2 inne w niedzielę najbliższą.

Tutaj większość dziewczyn zwolniło brzuszki i zaraz następna grupa kobiet będzie zwalniać brzuszki. Ale jest mała grupka ludzi które się starają. Ja zrobiłam test wczoraj i w zeszła niedzielę i 2kreski ale dla potwierdzenia zrobię jeszcze 2 inne w niedzielę najbliższą.

I jak się z tym czujesz?

Ja najpierw tak sie cieszyłam z dwóch kresek, a teraz jestem taka przerażona przez ta epidemie 😔 a do tego tym, ze to ciąża po stracie i myślałam, ze będę po prostu szczęśliwa jak zajdę, a jednak jest pełno obaw, boje się stracić 😔

I jak się z tym czujesz?

Ja najpierw tak sie cieszyłam z dwóch kresek, a teraz jestem taka przerażona przez ta epidemie [emoji17] a do tego tym, ze to ciąża po stracie i myślałam, ze będę po prostu szczęśliwa jak zajdę, a jednak jest pełno obaw, boje się stracić [emoji17]
Nijak kochana ponieważ dzisiaj zrobiłam znowu test tym razem 2 różne i jeden pokazał wyraźna kreskę ale bledsza niż w środę ale drugi test o czułości 10 z innego miejsca całkiem inny bielszy być nie mógł. Więc któryś test kłamie ale który? Tego nie wiem.

I jak się z tym czujesz?

Ja najpierw tak sie cieszyłam z dwóch kresek, a teraz jestem taka przerażona przez ta epidemie [emoji17] a do tego tym, ze to ciąża po stracie i myślałam, ze będę po prostu szczęśliwa jak zajdę, a jednak jest pełno obaw, boje się stracić [emoji17]
Wiem co czujesz.. Ja po dwóch stratach przez całą ciążę czuje lęk o swoje maleństwo.. Nie ukrywam że nie jest to łatwa ciąża, miałam bardzo duzo przeciwności i problemów. Ale w piątek zaczynam 38 tydzień i niedługo zobaczę swoją córeczkę, mam nadzieję na cudowny finał.
I tego też życzę tobie, trzymam kciuki za spokojne i nudne 9 miesięcy [emoji8]

Hej dziewczyny! Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a niektóre z Was już będą miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, opinia o Tutis Viva Life też mile widziana :)

Nijak kochana ponieważ dzisiaj zrobiłam znowu test tym razem 2 różne i jeden pokazał wyraźna kreskę ale bledsza niż w środę ale drugi test o czułości 10 z innego miejsca całkiem inny bielszy być nie mógł. Więc któryś test kłamie ale który? Tego nie wiem.

Wybierasz się na betę?
Ja miałam nie robić i czekać do wizyty (10 kwietnia), ale jednak dzisiaj pojechałam i pojutrze tez zrobię dla swojego spokoju.

reklama
Do góry