reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi też wyskakuje błąd i nie umiem na prywatny wejść ani w apce ani w przeglądarce.
Marcie się udało, próbowałaś z tego linku który Ci wysłałam? Może któraś z naszych nowych moderatorek zaraz zerknie na forum i coś zadziała, nikt o tobie nie zapomni tylko dajmy dziewczynom trochę czasu bo pewnie nie mają czasu zerknąć [emoji3]

reklama
Tak próbowałam przez stronę internetową ale wyskakuje mi jakiś błąd. I jest napisane że prawdopodobnie jest to link z innego wątku którego już nie ma.

A wiadomość prywatną od Ani dostałaś? Bo jeśli nie to może cie zapomniała dodać
Dostałam. Właśnie z nią pisze. Coś takiego mi wyskakuje jak skopiowałam twój link do stronki internetowej i się zalogowałam.
Screenshot_20200122_140250_com.android.chrome.jpeg

Młoda spróbuj wejść tu
I na nasz temat o ten :

Załączniki

• Screenshot_20200122_141018_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200122_141018_com.android.chrome.jpg
    212,4 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że u was wszystko ok. i większość z was zobaczyła już dwie kreski.
Ja przestaję się starać :( po 16 latach powróciła pewna choroba i czeka mnie długie leczenie.
Pozdrawiam :)

Do góry