reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry!

Ja z dwiema sprawami.

1. Widzę przy swoim nicku i @paola425 koronę i widzę, ze mogę edytować Wasze posty[emoji48][emoji23], wiec chyba już coś się zadziało z zamkniętym wątkiem? Szczerze mówiąc, nie wiem co teraz.

2. Beka stulecia jeśli nie milenium. Do poradni, tej niepłodności, rejestrowałam się w lipcu. Jakoś dwa tygodnie temu doczytałam, ze żeby załapać się na ten program niepłodności, to trzeba o tym od razu poinformować, rejestrując się (nie zrobiłam tego oczywiście). Miałam podjechać, żeby sprawę wyjaśnić, ale dziecko wymyśliło wyrostek, wiec zapomniałam. Dzisiaj nadszedł dzień wizyty, pytam o to przy zakładaniu karty i... kurtyna. Gdybym w lipcu powiedziała, ze chodzi o ten program, to miałabym wizytę w ciągu 2 tygodni[emoji85]🤦‍♀️[emoji85]🤦‍♀️ beka i jeszcze raz beka. Dzisiaj już mam zostać i sobie pogadać z doktor (chociaż ona się nie zajmuje tym programem), a następna, już poprawna, wizytę mam 3.02, czyli za niecałe dwa tygodnie[emoji23][emoji23][emoji23] ale potwierdza to dalej moja teorie, ze na NFZ terminy bywają znośne :D

reklama
Dzień dobry!

Ja z dwiema sprawami.

1. Widzę przy swoim nicku i @paola425 koronę i widzę, ze mogę edytować Wasze posty[emoji48][emoji23], wiec chyba już coś się zadziało z zamkniętym wątkiem? Szczerze mówiąc, nie wiem co teraz.

2. Beka stulecia jeśli nie milenium. Do poradni, tej niepłodności, rejestrowałam się w lipcu. Jakoś dwa tygodnie temu doczytałam, ze żeby załapać się na ten program niepłodności, to trzeba o tym od razu poinformować, rejestrując się (nie zrobiłam tego oczywiście). Miałam podjechać, żeby sprawę wyjaśnić, ale dziecko wymyśliło wyrostek, wiec zapomniałam. Dzisiaj nadszedł dzień wizyty, pytam o to przy zakładaniu karty i... kurtyna. Gdybym w lipcu powiedziała, ze chodzi o ten program, to miałabym wizytę w ciągu 2 tygodni[emoji85][emoji2356][emoji85][emoji2356] beka i jeszcze raz beka. Dzisiaj już mam zostać i sobie pogadać z doktor (chociaż ona się nie zajmuje tym programem), a następna, już poprawna, wizytę mam 3.02, czyli za niecałe dwa tygodnie[emoji23][emoji23][emoji23] ale potwierdza to dalej moja teorie, ze na NFZ terminy bywają znośne :D

1. Tak, jesteś królową [emoji23][emoji23][emoji23]
Jest już nowy wątek prywatny, oznaczyłam Cię, więc powinno Ci wyskoczyć [emoji6] chyba póki nie ma zadymy na wątku nic nie musimy robić [emoji6] mamy więcej uprawnień, ot to tyle.
2. No nie wierzę [emoji16] ale w ogóle jaki czad, że tak szybko umawiają wizyty! Szok! NFZ czasami nie takie złe [emoji4]

Kurczę, mi ten lekarz w klinice powiedział, że skoro już raz zaszlam w ciąże to jajowody drożne. Trzeba mieć skierowanie od swojego gin żeby się zapisać?Ciężki dzień dzisiaj. W domu nic nie zrobiłam bo nie zdążyłam. Miałam mieć szczeniaka na tymczas Ale okazało się, że znaleźli mu szybko stały dom. (A już się cieszyłam:D) na szybko z mężem skończyliśmy do jego babci i po dniu ;)
No właśnie ciekawa jestem czy jajowody mogą się zrobić niedrożne skoro już się było w ciąży..
Dzień dobry!

Ja z dwiema sprawami.

2. Beka stulecia jeśli nie milenium. Do poradni, tej niepłodności, rejestrowałam się w lipcu. Jakoś dwa tygodnie temu doczytałam, ze żeby załapać się na ten program niepłodności, to trzeba o tym od razu poinformować, rejestrując się (nie zrobiłam tego oczywiście). Miałam podjechać, żeby sprawę wyjaśnić, ale dziecko wymyśliło wyrostek, wiec zapomniałam. Dzisiaj nadszedł dzień wizyty, pytam o to przy zakładaniu karty i... kurtyna. Gdybym w lipcu powiedziała, ze chodzi o ten program, to miałabym wizytę w ciągu 2 tygodni[emoji85][emoji2356][emoji85][emoji2356] beka i jeszcze raz beka. Dzisiaj już mam zostać i sobie pogadać z doktor (chociaż ona się nie zajmuje tym programem), a następna, już poprawna, wizytę mam 3.02, czyli za niecałe dwa tygodnie[emoji23][emoji23][emoji23] ale potwierdza to dalej moja teorie, ze na NFZ terminy bywają znośne :D
Teraz mamy dwie królowe [emoji16]
1. Tak, jesteś królową [emoji23][emoji23][emoji23]
Jest już nowy wątek prywatny, oznaczyłam Cię, więc powinno Ci wyskoczyć [emoji6] chyba póki nie ma zadymy na wątku nic nie musimy robić [emoji6] mamy więcej uprawnień, ot to tyle.
2. No nie wierzę [emoji16] ale w ogóle jaki czad, że tak szybko umawiają wizyty! Szok! NFZ czasami nie takie złe [emoji4]
Kochane ale ten wątek jest zamknięty czy mamy jakiś nowy, oddzielny? Bo nie za bardzo kumam a nie dostałam żadnego linku.

Mi właśnie kurier dostarczył łóżeczko, chciałam je złożyć żeby zobaczyć jak wygląda ale Grzesiek mi powiedział że on koniecznie chce to zrobić sam [emoji85] więc muszę czekać do 18stej aż wróci z pracy. Mam nadzieję że będzie takie jakiego oczekiwałam [emoji16]

No właśnie ciekawa jestem czy jajowody mogą się zrobić niedrożne skoro już się było w ciąży.. Teraz mamy dwie królowe [emoji16]Kochane ale ten wątek jest zamknięty czy mamy jakiś nowy, oddzielny? Bo nie za bardzo kumam a nie dostałam żadnego linku.

Mi właśnie kurier dostarczył łóżeczko, chciałam je złożyć żeby zobaczyć jak wygląda ale Grzesiek mi powiedział że on koniecznie chce to zrobić sam [emoji85] więc muszę czekać do 18stej aż wróci z pracy. Mam nadzieję że będzie takie jakiego oczekiwałam [emoji16]
Ten wątek zostaje jak był [emoji6] prywatny mamy nowy, powinnaś dostać wiadomość od AniSlu z linkiem [emoji6] dodatkowo oznaczyłam Cię, więc zobacz czy po prostu nie wyskoczyło Ci w powiadomieniach. Możesz mieć problem z pierwszym wejściem na nowy wątek przez aplikację, w razie problemów spróbuj z kompa [emoji6]

Wit sie i ja dopiero wstalam z mala. Nie spala od 23.30 do 7 rano masakra. Umeczona jestem. Nie dam dzis jej tyle spac w dzien. Z hemoroidami lepiej tzn bola keszcze bardzo ale moge usiasc wiec chyba czopki ciut pomogly. Na razie wzielam 2 bo rano i woeczorem.

Gdzie ten nasz zamkniety watek?

Wit sie i ja dopiero wstalam z mala. Nie spala od 23.30 do 7 rano masakra. Umeczona jestem. Nie dam dzis jej tyle spac w dzien. Z hemoroidami lepiej tzn bola keszcze bardzo ale moge usiasc wiec chyba czopki ciut pomogly. Na razie wzielam 2 bo rano i woeczorem.

Gdzie ten nasz zamkniety watek?
Tu masz link kochana :

Tylko jak chcesz otworzyć w telefonie na aplikacji to musisz wejść przez przeglądarke kliknąć " obserwuj" wejść od nowa w aplikacje i będzie śmigać :)

reklama
Do góry