reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Popieram, usiłuje trzymać się wersji że się uda, a nawet mam szalone myśli że może potem trzecie wyskoczy albo odrazu blizniaki?? [emoji2956][emoji1787] Także teges mam plan być w przyszłości mama min dwójki dzieci i chihuyhuy [emoji251][emoji240] ( nie mam emotki z "cziłałą" [emoji1787]).

[emoji23][emoji23][emoji23] cziłałą [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@młoda1994 naprawdę bardzo Ci dziękuję za te słowa otuchy i za te wiarę [emoji3059][emoji106]
Tak ludzie nie powinni się mieszać, ja w ost roku tak miałam dość pytań i ciąże za każdym razem gdy sue źle czułam lub utylam sporo że wreszcie pow dajcie mi spokój moja d****a moja sprawa!

@młoda1994 @Aneczka85_01 @Martyna84 u mnie cykle po 28 przy dupku i to nawet jak dr stwierdził że owu nie było, więc to chyba sam spadek hormonu po odstawieniu mi tak reguluje. Bez dupka pewnie moje cykle uleglyby całkowicie wydłużeniu. Choć nie ukrywam że tyle tych hormonów w moim życiu że coraz częściej zastanawiam się nad tym żeby po porodzie ( jak się w końcu uda zajść) wgl zrezygnować z hormonów.
Trzeba się wspierać kochana. Nie znam cię osobiście ale coś mi intuicja podpowiada że jesteś wporzadku babeczka [emoji3526] z resztą jak każda na tym wątku. Bardzo was polubiłam. Tyle razy się już przymierzałam aby usunąć konto, ale jakoś po dłuższej nie obecności u was zatęskniłam za wami no i znowu jestem. Mam nadzieję że tu na tym wątku nie ma osób którym przeszkadza to że się nie staram i jestem nadal na wątku bo na innych wątkach poznałam parę osób którym przeszkadza bo to forum jest dla starających się i ciężarnych (nie które wątki).

Cieszę się że ten cykl na dupku jest taki jak powinien być. A ile cykli masz jeszcze brać dupka?

Uda Ci się napewno zajść a co do hormonów po zajsciu w drugą ciąże to jak nie za marzysz o trzecim maluszku to możesz spróbować bez żadnych hormonów. [emoji6]

Trzeba się wspierać kochana. Nie znam cię osobiście ale coś mi intuicja podpowiada że jesteś wporzadku babeczka [emoji3526] z resztą jak każda na tym wątku. Bardzo was polubiłam. Tyle razy się już przymierzałam aby usunąć konto, ale jakoś po dłuższej nie obecności u was zatęskniłam za wami no i znowu jestem. Mam nadzieję że tu na tym wątku nie ma osób którym przeszkadza to że się nie staram i jestem nadal na wątku bo na innych wątkach poznałam parę osób którym przeszkadza bo to forum jest dla starających się i ciężarnych (nie które wątki).

Cieszę się że ten cykl na dupku jest taki jak powinien być. A ile cykli masz jeszcze brać dupka?

Uda Ci się napewno zajść a co do hormonów po zajsciu w drugą ciąże to jak nie za marzysz o trzecim maluszku to możesz spróbować bez żadnych hormonów. [emoji6]
A dziękuję, jestem taka "prosta baba ze wsi chociaż z miasta" i swirnieta. Aczkolwiek kiedy ktoś mi zarzuca że jestem nienormalna to się uśmiecham bo kiedy to ja powiedziałam że chce być normalna??!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Absolutnie nie w końcu to "rozmowy o wszystkim i o niczym". Poza tym zgadzam się ja też tak tu "wroslam" że jak mam trudne chwile i gdzieś tam uciekam to zaraz tęsknię i wracam [emoji16] i też mam plan po ciąży ( no i zakupie "cziłały" [emoji1787]) dalej tu pozostać, na wieki wieków, za 20 lat będziemy się wspierać w wypełnianiu wniosków emerytalnych [emoji23][emoji23]

Co do dupka to narazie mam go brać w każdym cyklu aż do odwołania lub zaciazenia. Póki co dupek się sprawdza w 2giej połowie cyklu, gorzej z lekami na pierwszą ale z tym też zawalczymy [emoji16]

Dziewczyny napewno się Wam uda, ale ja już zwatpilam, jakoś mi się przyplątał pesymistyczny humor, ale ja moim przeczucia zawsze ufam i wiem już na 100%, że już mi nie będzie dane zostać po raz trzeci mamą, bo tak mi mówi serce. Czasami przed owulacja mam przypływ nadzieji, że może się uda, ale później szybko schodzę na ziemię...
Przepraszam że może zbyt pesymistycznie, ale tak czuje...
Ojojoj... Brak słońca to się nazywa [emoji16] a tak poważnie nie pozwolimy Ci się załamywać, jak się bardzo czegoś pragnie to musi się udać [emoji8] niestety nie ma sprawiedliwości na świecie i niektórzy muszą poczekać troszkę dłużej... Ale nie poddawaj się, bo jesteś silna babka i jeśli bardzo tego chcesz to walcz o to [emoji6] uda się! [emoji110]

Mi tam osobiście nie przeszkadza , od początku jesteśmy na tym wątku . Tez mało się udzielałam bo większość czasu spędzam na wątku po in vitro ale czytam cały czas i staram się odzywać żebyście o mnie nie zapomniały [emoji23]

Coś zamilkły dziewczyny Nikolka , Martusia i Marianka ale pewnie zajęte przy sobocie

Absolutnie nie w końcu to "rozmowy o wszystkim i o niczym". Poza tym zgadzam się ja też tak tu "wroslam" że jak mam trudne chwile i gdzieś tam uciekam to zaraz tęsknię i wracam [emoji16] i też mam plan po ciąży ( no i zakupie "cziłały" [emoji1787]) dalej tu pozostać, na wieki wieków, za 20 lat będziemy się wspierać w wypełnianiu wniosków emerytalnych [emoji23][emoji23]
Haha dobrze, że emerytalnych, nie rozwodowych [emoji23]
A tak poważnie to serio tu fajnie i jestem ciekawa jak długo to nasze forum przetrwa [emoji6]

Oby jak najdłużej [emoji3590][emoji16]

Ono daje dużo dobrego, zawsze można się uzewnetrznic gdy jest nam ciężko lub połapać dobrej energii.

Ja kosmicznie żałuję że nie pomyślałam o takim forum gdy starałam się o synka ( byłam tylko na forum ciążowy gdy już zaszłam) bo nie czulabym się wtedy taka samotna i wyobcowana.

Witam sie i ja. Mysle o Was i trzymam kciuki zs starajacych sie. A za ciezarnych szczęśliwego rozwiązania.

W piatek miala byc polozna mielismy wykapac mala. Ale dziecko jej zachorowało wiec wykapiemy w ponoedzialek. Wczoraj przyjechala mama moja na tydzien. Bedzie zaprowadzac i odbierac Olisia. M wraca po tygodniundo pracy. Troche szkoda bo mama juz mi dziala na merwy [emoji23] ale bedzoe do nastepnego piątku potem Olis ma 2btyg wakacji.
Mala przesypia noce budzi sie 1 i 5 albo 2 i 6. Cycki moje juz wrocily do tych z przed ciąży. Mam pas na brzuch ale jeszcze za wczesnie na niego i m jakis dobry olejek mi zamowil na obkurczanie i przeciw rozstepom wiec smaruje sie 2x dziennie. Brzuch i cycki.

reklama
Oby jak najdłużej [emoji3590][emoji16]

Ono daje dużo dobrego, zawsze można się uzewnetrznic gdy jest nam ciężko lub połapać dobrej energii.

Ja kosmicznie żałuję że nie pomyślałam o takim forum gdy starałam się o synka ( byłam tylko na forum ciążowy gdy już zaszłam) bo nie czulabym się wtedy taka samotna i wyobcowana.
Ja się mega cieszę, że trafiłam tu tak wcześnie. I na starania i na ciążę, mam nadzieję, że też na dłużej [emoji4] o wiele raźniej [emoji16]
Witam sie i ja. Mysle o Was i trzymam kciuki zs starajacych sie. A za ciezarnych szczęśliwego rozwiązania.

W piatek miala byc polozna mielismy wykapac mala. Ale dziecko jej zachorowało wiec wykapiemy w ponoedzialek. Wczoraj przyjechala mama moja na tydzien. Bedzie zaprowadzac i odbierac Olisia. M wraca po tygodniundo pracy. Troche szkoda bo mama juz mi dziala na merwy [emoji23] ale bedzoe do nastepnego piątku potem Olis ma 2btyg wakacji.
Mala przesypia noce budzi sie 1 i 5 albo 2 i 6. Cycki moje juz wrocily do tych z przed ciąży. Mam pas na brzuch ale jeszcze za wczesnie na niego i m jakis dobry olejek mi zamowil na obkurczanie i przeciw rozstepom wiec smaruje sie 2x dziennie. Brzuch i cycki.
O właśnie, a co do kąpieli to kąpali ją w szpitalu, czy jak jest pod tym względem na lutyckiej?
Inna kobieta w domu to zawsze chyba takie odczucia, każda ma własne zdanie i potem tak jest, że czasami denerwuje [emoji85] a mąż nie brał tych dwóch tygodni ojcowskiego? Fajnie, że tak się potem z tymi feriami złożyło [emoji4]

Do góry