reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Olineekg ogarnij dobrego doradcę kredytowego i biuro nieruchomości. Jak będziesz już to mieć, to Ciebie nie będzie interesowało nic poza wyborem lokum :)
Masz racje, jest to na pewno bardzo wygodne rozwiązanie zwłaszcza mając małe dziecko [emoji3]

Dziewczyny ja tak na szybko, bo mam dziś gości i zabiegany dzień. To moje testy z wczoraj i dziś : chyba jutro owulacja, wiwc się bardzo cieszę, że mój cykl wrócił do normy, bo to już chyba pozytywy? . Znalazłam dziś jeszcze jeden test z domowego laboratorium i stwierdzam, że są najlepsze, oba testy robione dziś z tej samej próbki moczu.
Na moje oko dziś pozytywny! [emoji3] owocnych starań!! Trzymam kciuki [emoji5]

reklama
Fajna sprawa lekcja tańca ale ja bym już tego nie ogarnęła szczególnie teraz [emoji23] my też będziemy mieć sajgon po ślubie tyle, że z małym dzieckiem [emoji23] do końca sierpnia musimy się wyprowadzić z mieszkania, po ślubie też ogarnąć kredyt i kupić coś swojego.. ale kiepsko to widzę, ciężko u nas w mieście o jakieś fajne mieszkanko wiec pewnie skonczy się na tym, że będziemy mieszkac przez jakiś czas z babcią póki czegoś nie znajdziemy[emoji23] No cóż.. najbardziej boje się tego kredytu, jestem kompletnie zielona i nie wiem co jak i gdzie załatwić, także ten rok będzie dla nas nie tylko piękny ale też szalony [emoji39] fajnie, że Wy już macie to za sobą-zazdroszczę [emoji3]
Co do wózka to faktycznie się opłacało zamówić przez internet [emoji5]

To fakt! Przez ostatnie dni dużo się tu dzieje [emoji5] oby tak dalej [emoji5]

Wywalczycie-zobaczysz! Trzymam kciuki dziewczyny! [emoji8]

Jejku cieszę się, że u Was dobrze oby tak już do końca [emoji5]
Kredyt to nic strasznego jak masz dobrego doradcę finansowego [emoji6] my trafiliśmy na super kolesia i z nim to faktycznie była czysta formalność [emoji6]
Dziewczyny ja tak na szybko, bo mam dziś gości i zabiegany dzień. To moje testy z wczoraj i dziś : chyba jutro owulacja, wiwc się bardzo cieszę, że mój cykl wrócił do normy, bo to już chyba pozytywy? . Znalazłam dziś jeszcze jeden test z domowego laboratorium i stwierdzam, że są najlepsze, oba testy robione dziś z tej samej próbki moczu.
Też robiłam te z domowego laboratorium i mi pasowały, bo jak była owulacja to konkretnie to pokazywały [emoji6] owocnych starań [emoji110]

Ja akurat kredyt hipoteczny ogarnialam sama, ale trafiłam na genialną babkę w banku i załapałam się nawet na mdm dzięki niej;)

@MartaSx jak Oli? Cieszy się?
Cieszy ale nie widzial malej na zywo tylko ma zdjeciu. Zobaczy ja jak wyjde bo tu na oddzisl nie wpuszczaja dzieci.
Wydaje mi się ze ten srodkowy to pozytywny.

Ja akurat kredyt hipoteczny ogarnialam sama, ale trafiłam na genialną babkę w banku i załapałam się nawet na mdm dzięki niej;)

Super, ze Ci się udało samej, ale u doradcy jest ogólnie najlepiej, bo poza tym, ze oni się zajmują wszystkim za nas, to mają swoje znajomosci, proponują swoje stawki, No i przede wszystkim wybierają najlepszą opcję.

Powiedz mi jeszcze co to za aplikacja?

reklama
Do góry