reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Uuuu! Ja przez cały dzień nie miałam dostępu i cały czas sprawdzałam czy na insta żadna nic nie wrzucila [emoji23][emoji16][emoji173] czekam razem z wami [emoji173]

Eh, my dzisiaj pomalowalismy dwa lokale, trzeba było odświeżyć. Całkiem ładnie nam to wyszło;) brzuch zaczyna mnie ćmić i miałam lekkie plamienie - A wg kalendarzyka @ ma.byc dopiero w czwartek ! Na czym bardzo mi zależało bo w środę wizyta w klinice. :/
Tak tylko dopakowac musze pudelko na okulary, szczoteczke i paste i karte ciazy.

reklama
Ja nadal wałkuję temat mebelkow, dziś totalna odmiana i wzięło mnie na takie z dodatkiem drewna. Co myślicie o kolekcji Nomi z Bellamy? [emoji6]

@MartaSx jakby w nocy się zaczęło to już na zapas trzymam kciuki [emoji110] dużo sił dla Ciebie!
Nomi_02_A.jpeg

Dziś mam 16dc i zaczęłam dupka, na szczęście krwawien nie mam już co mnie trochę podnosi na duchu.
Super, ze nie masz plamien [emoji4]
A powiedz po jakim czasie od rozpoczęcia brania tego leku co teraz bierzesz (nie pamietam nazwy, coś na L?), zaszłaś w pierwszs ciążę? Pewnie pisałaś, ale ja mam krótka pamięć?[emoji85]

Martunia zwalniaj już brzuszek bo my czekamy [emoji23] i dawaj znać jak postęp bo nie zasnę
To kto przejmuje brzuszek? [emoji1] zreszta chyba po nast nikt nie przejął? Czyli są dwa do zgarnięcia [emoji14]

A jak tam u Ciebie? Szykujesz się do transferu?

Uuuu! Ja przez cały dzień nie miałam dostępu i cały czas sprawdzałam czy na insta żadna nic nie wrzucila [emoji23][emoji16][emoji173] czekam razem z wami [emoji173]

Eh, my dzisiaj pomalowalismy dwa lokale, trzeba było odświeżyć. Całkiem ładnie nam to wyszło[emoji6] brzuch zaczyna mnie ćmić i miałam lekkie plamienie - A wg kalendarzyka @ ma.byc dopiero w czwartek ! Na czym bardzo mi zależało bo w środę wizyta w klinice. :/
A implantacyjne nie może być?[emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
Super, że się krwawienia uspokoiły [emoji106] wszystko idzie w dobrą stronę [emoji4]

@nikolka1203 co u Ciebie? Znowu zamilkłaś [emoji53] lepiej Ci?
Jestem, jestem.
Czytam co chwila bo obserwuje co u Marty ale nadal się źle czuje.. Dziś wstałam o 16 wypiłam herbatę i wymiotowalam. [emoji21]
Dobrze ze Grzesiek jest w domu to z nim mi trochę lepiej, sama muszę się wziąć w końcu zaraz za resztę wyprawki.
A ja sie mecze bo nie moge spac. Wierce sie z boku na bok i bola mnie biodra. Cos czuje ze dzis nieprzespana noc bedzie
Może do rana się coś rozkręci :D
Ja też nie mogę spać.. Masakra

Do góry