reklama
Skacze na pilce potem polece na klatke schodowa [emoji23]
A może weź Ty teraz trochę odpocznij? Bo zaraz (teraz już na pewno zaraz) będziesz potrzebowała duuuuużo energii
A jak sie nie rozkreci? Dam rade [emoji23][emoji123]A może weź Ty teraz trochę odpocznij? Bo zaraz (teraz już na pewno zaraz) będziesz potrzebowała duuuuużo energii
A jak sie nie rozkreci? Dam rade [emoji23][emoji123]
Już musi się rozkręcić, nie ma wyjścia
Dzięki dziewczyny za pozytywne opinie na temat wózka, jutro go chyba zamówię [emoji7] powiem Wam, że z jednej strony fajnie, ale z drugiej to mnie przeraża [emoji33] robi się tak poważnie [emoji50] chociaż nadal nie czuję się w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też nie lubię tych nowoczesnych kanciatych wózków [emoji85] niektórzy się nimi zachwycają, a ja taka staromodna [emoji16]
Wczoraj w sklepie dowiedzieliśmy się, że Q jest już wycofany, jego następcą jest właśnie Z [emoji6]
A meble spędzają mi sen z powiek [emoji24] ale to nie tylko to.. Czasami tak mam, że sobie coś wymyślę jak ma wyglądać, a potem nigdzie tego nie mogę znaleźć, bo to istnieje tylko w mojej wyobraźni [emoji23]
Cudownie! Zaczyna się [emoji3590] ale jestem podekscytowana [emoji3059][emoji16]
Zdecydowanie najlepiej niestety pojeździć i pooglądać na żywo, bo fotki w necie często nie oddają tego co jest naprawdę [emoji6]@paola425 bardzo ładnyosobiście lubię takie neutralne kolory i taki styl, jestem już stara i nowoczesność mnie nie kręci
![]()
ja się powoli rozglądam za spacerowką i fotelikiem. Przeglądałam w necie te wózki i żaden mi się nie podoba, no może jeden (ale był dla lalek). Będzie trzeba polatać do sklepów i popatrzeć na żywo, może coś w oko wpadnie. Fotelik to niestety wyższa szkoła jazdy, chciałabym kupić taki już do 36kg ale albo powala cena, albo jest mniej znanej firmy i nie znajdę w sklepie (czyli nie przymierzę do auta). Mam upatrzone dwa, dobre opinie i wysoka ocena bezpieczeństwa ale widziałam je tylko w sieci. Nawet nie wiem czy każdy samochód ma taki sam rozstaw isofixówale najpierw muszę mieć na to pieniądze, do kwietnia daje sobie czas.
Ja też nie lubię tych nowoczesnych kanciatych wózków [emoji85] niektórzy się nimi zachwycają, a ja taka staromodna [emoji16]
Urządzanie jest super, ale czasami wcale nie takie łatwe jak się wydaje [emoji16] ja się mega cieszyłam jak odbieraliśmy klucze do domu, a potem wszystko mbie przygniotło... Urządzić cały dom na raz to masakra. Najlepiej już zacznij zbierać inspiracje [emoji16]Piekny. Podobaja mi sie takie. Ja mam ciemno granatowy. Z tymi meblami w sumie masz racje. Jak jeszcze dojdzie kolor na sciane i naklejki bedzie za duzo. Ja strasznie lubie biale meble. Za dwa lata sie przeprowadzamy juz nie moge sie doczekac urzadzania.
Ps. Jeszcze nie rodze [emoji87][emoji86][emoji23]
Jeśli chodzi o fotelik, to tez jakbym była w ciąży, brałabym któryś z Cloudów albo z albo q. Jestem zdecydowana na niego od jakichś 3 lat[emoji23]
Co do mebli, to ja wolałabym raczej te mebelki i zrezygnowałabym z naklejek. Z tym, ze ja ogólnie nie przepadam za naklejkami na ścianach. Ewentualnie takie delikatne, jakieś jasne kropki czy coś w tym stylu. Ale takie kropki to myśle, ze nawet szczególnie by nie wadziły z meblami.
Wózek supernaturalne kolory zawsze są najbardziej eleganckie
![]()
Wczoraj w sklepie dowiedzieliśmy się, że Q jest już wycofany, jego następcą jest właśnie Z [emoji6]
A meble spędzają mi sen z powiek [emoji24] ale to nie tylko to.. Czasami tak mam, że sobie coś wymyślę jak ma wyglądać, a potem nigdzie tego nie mogę znaleźć, bo to istnieje tylko w mojej wyobraźni [emoji23]
Odpadla mi reszta czopa pobarwiona na brunatno. Polaze po obiedzie na 16 pietro.
Cudownie! Zaczyna się [emoji3590] ale jestem podekscytowana [emoji3059][emoji16]
W pierwszej ciąży nie byłam w ogóle przerażona, ani przez chwilę - dopiero po czasie do mnie dochodzi, jaka dziwna byłam[emoji23][emoji23][emoji23] w drugiej już miałam niezłe schizyDzięki dziewczyny za pozytywne opinie na temat wózka, jutro go chyba zamówię [emoji7] powiem Wam, że z jednej strony fajnie, ale z drugiej to mnie przeraża [emoji33] robi się tak poważnie [emoji50] chociaż nadal nie czuję się w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]
O widzisz, jednak nie nadążam za nowinkami dziecięcymi[emoji85] fajnie, ze napisałaś, nie będę przez to za 87687 miesiące, kiedy zajdę w ciąże, pytać o q
I doskonale rozumiem Cię z tym, ze coś sobie wymyślisz i później tego nie ma
Olineekg
Fanka BB :)
Odpadla mi reszta czopa pobarwiona na brunatno. Polaze po obiedzie na 16 pietro.
Mam nadzieje, że teraz to już szybko pójdzie. Trzymam mocno kciuki i czekam na info [emoji5]
O, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama [emoji106] a już myślałam, że inni idą do sklepu, kupują bez wydziwiania i już [emoji16]W pierwszej ciąży nie byłam w ogóle przerażona, ani przez chwilę - dopiero po czasie do mnie dochodzi, jaka dziwna byłam[emoji23][emoji23][emoji23] w drugiej już miałam niezłe schizy [emoji14]
O widzisz, jednak nie nadążam za nowinkami dziecięcymi[emoji85] fajnie, ze napisałaś, nie będę przez to za 87687 miesiące, kiedy zajdę w ciąże, pytać o q [emoji14]
I doskonale rozumiem Cię z tym, ze coś sobie wymyślisz i później tego nie mabooooże mam tak non stop, czy z ciuchami czy z wystrojem czy z czymkolwiek[emoji85]
reklama
Dam wam znac dziewczyny jak tylko sie bedzie cos dzialo.
Dawno nie wchodziłam tak często na forum, żeby dowiedzieć się, co się dzieje
Podziel się: