reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dzięki dziewczyny za pozytywne opinie na temat wózka, jutro go chyba zamówię [emoji7] powiem Wam, że z jednej strony fajnie, ale z drugiej to mnie przeraża [emoji33] robi się tak poważnie [emoji50] chociaż nadal nie czuję się w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]

@paola425 bardzo ładny:) osobiście lubię takie neutralne kolory i taki styl, jestem już stara i nowoczesność mnie nie kręci:p
ja się powoli rozglądam za spacerowką i fotelikiem. Przeglądałam w necie te wózki i żaden mi się nie podoba, no może jeden (ale był dla lalek). Będzie trzeba polatać do sklepów i popatrzeć na żywo, może coś w oko wpadnie. Fotelik to niestety wyższa szkoła jazdy, chciałabym kupić taki już do 36kg ale albo powala cena, albo jest mniej znanej firmy i nie znajdę w sklepie (czyli nie przymierzę do auta). Mam upatrzone dwa, dobre opinie i wysoka ocena bezpieczeństwa ale widziałam je tylko w sieci. Nawet nie wiem czy każdy samochód ma taki sam rozstaw isofixów:D ale najpierw muszę mieć na to pieniądze, do kwietnia daje sobie czas.
Zdecydowanie najlepiej niestety pojeździć i pooglądać na żywo, bo fotki w necie często nie oddają tego co jest naprawdę [emoji6]
Ja też nie lubię tych nowoczesnych kanciatych wózków [emoji85] niektórzy się nimi zachwycają, a ja taka staromodna [emoji16]

Piekny. Podobaja mi sie takie. Ja mam ciemno granatowy. Z tymi meblami w sumie masz racje. Jak jeszcze dojdzie kolor na sciane i naklejki bedzie za duzo. Ja strasznie lubie biale meble. Za dwa lata sie przeprowadzamy juz nie moge sie doczekac urzadzania.

Ps. Jeszcze nie rodze [emoji87][emoji86][emoji23]
Urządzanie jest super, ale czasami wcale nie takie łatwe jak się wydaje [emoji16] ja się mega cieszyłam jak odbieraliśmy klucze do domu, a potem wszystko mbie przygniotło... Urządzić cały dom na raz to masakra. Najlepiej już zacznij zbierać inspiracje [emoji16]

Jeśli chodzi o fotelik, to tez jakbym była w ciąży, brałabym któryś z Cloudów albo z albo q. Jestem zdecydowana na niego od jakichś 3 lat[emoji23]

Co do mebli, to ja wolałabym raczej te mebelki i zrezygnowałabym z naklejek. Z tym, ze ja ogólnie nie przepadam za naklejkami na ścianach. Ewentualnie takie delikatne, jakieś jasne kropki czy coś w tym stylu. Ale takie kropki to myśle, ze nawet szczególnie by nie wadziły z meblami.

Wózek super :) naturalne kolory zawsze są najbardziej eleganckie :)

Wczoraj w sklepie dowiedzieliśmy się, że Q jest już wycofany, jego następcą jest właśnie Z [emoji6]
A meble spędzają mi sen z powiek [emoji24] ale to nie tylko to.. Czasami tak mam, że sobie coś wymyślę jak ma wyglądać, a potem nigdzie tego nie mogę znaleźć, bo to istnieje tylko w mojej wyobraźni [emoji23]

Odpadla mi reszta czopa pobarwiona na brunatno. Polaze po obiedzie na 16 pietro.

Cudownie! Zaczyna się [emoji3590] ale jestem podekscytowana [emoji3059][emoji16]

Dzięki dziewczyny za pozytywne opinie na temat wózka, jutro go chyba zamówię [emoji7] powiem Wam, że z jednej strony fajnie, ale z drugiej to mnie przeraża [emoji33] robi się tak poważnie [emoji50] chociaż nadal nie czuję się w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]

Wczoraj w sklepie dowiedzieliśmy się, że Q jest już wycofany, jego następcą jest właśnie Z [emoji6]
A meble spędzają mi sen z powiek [emoji24] ale to nie tylko to.. Czasami tak mam, że sobie coś wymyślę jak ma wyglądać, a potem nigdzie tego nie mogę znaleźć, bo to istnieje tylko w mojej wyobraźni [emoji23]
W pierwszej ciąży nie byłam w ogóle przerażona, ani przez chwilę - dopiero po czasie do mnie dochodzi, jaka dziwna byłam[emoji23][emoji23][emoji23] w drugiej już miałam niezłe schizy :p

O widzisz, jednak nie nadążam za nowinkami dziecięcymi[emoji85] fajnie, ze napisałaś, nie będę przez to za 87687 miesiące, kiedy zajdę w ciąże, pytać o q :p

I doskonale rozumiem Cię z tym, ze coś sobie wymyślisz i później tego nie ma :o booooże mam tak non stop, czy z ciuchami czy z wystrojem czy z czymkolwiek[emoji85]

W pierwszej ciąży nie byłam w ogóle przerażona, ani przez chwilę - dopiero po czasie do mnie dochodzi, jaka dziwna byłam[emoji23][emoji23][emoji23] w drugiej już miałam niezłe schizy [emoji14]

O widzisz, jednak nie nadążam za nowinkami dziecięcymi[emoji85] fajnie, ze napisałaś, nie będę przez to za 87687 miesiące, kiedy zajdę w ciąże, pytać o q [emoji14]

I doskonale rozumiem Cię z tym, ze coś sobie wymyślisz i później tego nie ma :o booooże mam tak non stop, czy z ciuchami czy z wystrojem czy z czymkolwiek[emoji85]
O, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama [emoji106] a już myślałam, że inni idą do sklepu, kupują bez wydziwiania i już [emoji16]

reklama
Do góry