reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się i ja z rana, 15dc od jutra dupek, wytrwalam..
Niestety nie jest kolorowo, po nocce nie będzie mi dane pospać ruszam w trasę bo niestety wczoraj dostałam telefon ze moja kochana Ciocia przegrała walkę z chorobą, dziś już jest pogrzeb, choćbym padala na ryj to nie wyobrażam sobie ze mogłoby mnie tam nie być.
Ehh.. Ciężko mi na [emoji3590]... Nowy roku daj mi w końcu jakieś dobre wieści [emoji120]
Bardzo mi przykro... Trzymaj się kochana [emoji8]
Dzień dobry w sobotę :)
Nieuchronnie zbliża się moment mojego powrotu na uczelnie, bo jest to już we wtorek[emoji17]

Mąż dziś wyjeżdża, właśnie się pakuje. A my sobie z kotem chillujemy.
Zobacz załącznik 1063977

Wczoraj próbowałam mu (w sensie mężowi, nie kotu) wytłumaczyć, ze musiała mi się ta owulacja przesunąć (wiem, jestem strasznie monotematyczna haha) i ze jakby co to nie jest tak, ze wbrew jego obecnej woli chce go złapać na dziecko, tylko byłam całej sytuacji nieświadoma No i nie uważaliśmy, wtedy kiedy powinnismy uważać. A mąż odpowiedział mi na to „pie&@!lę uważanie”. I teraz nie wiem, jak to interpretować. Czy on uważa, ze powinnam brać tabletki czy po prostu wycofuje się z przerwy w staraniach[emoji848] jest jeszcze trzecia opcja, ze nic nie myśli, uważa tylko, ze mam „zrobić tak, żeby było dobrze”[emoji2356] nie ułatwia mi życia

Na 13 jestem umówiona z koleżanka, wiec trochę się wyrwę z domu.

Miłej soboty dziewczyny :)
O matko... Z tymi facetami to idzie zwariować [emoji85] niech się określi, bo zaraz znowu wyjedzie, a Ty zostaniesz sama z pytaniami [emoji6]
No ja tak mialam identycznie doslownie. Caly prawie II i III trymestr
Twraz mam tak ze zasypian ok 1 i spie do 9 z przerwami na siku. O kurczę przykro mi [emoji26][emoji24] trzymasz sie jakos? Rose bo ja mam tak że w piewszej mi odpadl czop po 3 dniach odeszly wody w domu i zaczal mnoe bolec jak @ potem samo poszlo.

A teraz dziwne to dla mnie bo brzuch mnie boli jak na @ czasmi bardzo silnie i przechodzi. Brzuch mi bardzo twardnieje ze az boli to. Wszystko na dole mnie boli jak leze znosnie ale jak siedze czy chodze to boli. Moze cosnzaczyna sie dziać. Wydaje mi sie ze czop odpadl albo odpada bo duzo sluzu mialam przez ostatnie 2 dni takich jak jajko kurze. Ale nie wiem czy to po seksie czy to czop. Masakra nie ogarniam tego.

Oli przespal noc. Teraz mowi ze nic go nie boli ale chyba kupie mu syrop prawoslazowy i pneumolan.
Oby to było to [emoji110]

reklama
Polazlam do apteki malemu po syropy. Wlazlam do boedry zrobilam zakupy. Wiec sie troche przeszlam.

Rose no właśnie czytalam wujka google [emoji23] i tam pisza ze nie zawsze krew jest. Z Olim tez nie mialam.

@Isasza4444 moje kondolencje. My w tym klimacie zakończyliśmy rok z tym, że pożegnaliśmy naszego przyjaciela..

@RoseGold - trzecia opcja jak nic [emoji23]

Dzień dobry! Pogoda nie rozpieszcza - delikatnie mówiąc.. czuje się jak kupa, 25dc. Muszę się wyszykowac i jedziemy z przyjaciółmi na obiad. Miałam dzisiaj tyleeeee zrobić.. Nie tknęlam nic.

Cześć dziewczyny! Czy która z Was może kupywala wózek jedo tamel, i może napisać coś o nim? Czy poleca, jak się użytkuje itp? :) bede bardzo wdzięczna :)

Wlasnie sie nażarłam pizzy z sosem czosnkowym.
I sobie leze u Olisia na lozku ale ma lozko pietrowe na dwa metry w gore i misialam wlesc a oni w salonie ogladaja skoki.

reklama
My dziś trochę pojeździliśmy po sklepach. W planie było znalezienie mebli, ale w efekcie mebli oczywiście nie znalazłam. Jednak już nie jestem przekonana do tych słodkich z myszką minnie, bo stwierdziłam, że wtedy żadne naklejki na ścianę nie wchodzą w grę, bo wszystko się zagryzie [emoji849] no więc nie wiem, czy nie poszukam jednak nautralnych jakiś...
Utwierdziliśmy się za to w przekonaniu co do fotelika Cybex Cloud Z, przymierzyliśmy go nawet. I faktycznie nie jest tak łatwo dobrać model do auta, Cybex M I-size się nie wpasował [emoji848] no więc stawiamy na Cloud Z, ale pojedziemy jeszcze drugim autem przymierzyć, czy do mojego też na pewno pasuje.
I podjęłam również decyzję odnośnie wózka, zobaczyłam inny kolor i już wiem, że to jest to! Model ten sam, bo Tutis Viva Life, ale kolor inny. Wcześniej nastawiałam się na kolor 45 z limitowanej edycji, ale nie byłam do końca przekonana, czy nie jest za ciemny... I dziś w sklepie zobaczyłam ten (74) i jestem zdecydowana [emoji7]
IMG_20200104_183703.jpeg
IMG_20200104_195852.jpeg

Do góry