reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja chyba w końcu znalazłam mebelki do pokoju dziecięcego! W końcu, bo tak mi nie szło, że masakra, a stwierdziłam, że przydałyby się już, bo powoli nie mam gdzie trzymać tego wszystkiego co kupuję [emoji85] wklejam je poniżej, co myślicie? [emoji6] Chcemy jeszcze w sobotę pojeździć po sklepach i obejrzeć inne i jak mi się nic nie spodoba to chyba je zamówię, są przesłodkie [emoji7]
Poza tym zamówiłam rożek i falbankę na łóżeczko i tak myślę, że już czas na resztę wyprawki, bo jak sobie pomyślę, że jeszcze nieco ponad 3 miesiące zostały to załącza mi się panika, że jeszcze mało co mam [emoji16]

@RoseGold no tak mówiłam, że Ci ta klinika nie zdąży być potrzebna, ale dużo się mijaliście, a potem jeszcze ten szpital [emoji53] planujecie teraz już konkretnie wrócić do starań?
@Isasza4444 jestem tu żeby przypomnieć Ci o pozytywnym nastawieniu [emoji6] z synkiem ładnie się udało po tym leku, więc teraz też tak będzie [emoji110]
@nikolka1203 dużo zdrówka [emoji6]
@Sarinak co do tego wyobcowania ze środowiska towarzyskiego to mam podobnie, ostatnio obracam się tylko w gronie znajomych z małymi dziećmi [emoji16] tyle, że mi z tym naprawdę dobrze [emoji85]
@MartaSx podziwiam Cię, mi by się nie chciało tak po tych schodach latać [emoji85] coś pomogła chociaż ta robota? Czujesz postęp, jakieś bóle?
foto_gallery-211.jpeg

reklama
Ja chyba w końcu znalazłam mebelki do pokoju dziecięcego! W końcu, bo tak mi nie szło, że masakra, a stwierdziłam, że przydałyby się już, bo powoli nie mam gdzie trzymać tego wszystkiego co kupuję [emoji85] wklejam je poniżej, co myślicie? [emoji6] Chcemy jeszcze w sobotę pojeździć po sklepach i obejrzeć inne i jak mi się nic nie spodoba to chyba je zamówię, są przesłodkie [emoji7]
Poza tym zamówiłam rożek i falbankę na łóżeczko i tak myślę, że już czas na resztę wyprawki, bo jak sobie pomyślę, że jeszcze nieco ponad 3 miesiące zostały to załącza mi się panika, że jeszcze mało co mam [emoji16]

@RoseGold no tak mówiłam, że Ci ta klinika nie zdąży być potrzebna, ale dużo się mijaliście, a potem jeszcze ten szpital [emoji53] planujecie teraz już konkretnie wrócić do starań?
@Isasza4444 jestem tu żeby przypomnieć Ci o pozytywnym nastawieniu [emoji6] z synkiem ładnie się udało po tym leku, więc teraz też tak będzie [emoji110]
@nikolka1203 dużo zdrówka [emoji6]
@Sarinak co do tego wyobcowania ze środowiska towarzyskiego to mam podobnie, ostatnio obracam się tylko w gronie znajomych z małymi dziećmi [emoji16] tyle, że mi z tym naprawdę dobrze [emoji85]
@MartaSx podziwiam Cię, mi by się nie chciało tak po tych schodach latać [emoji85] coś pomogła chociaż ta robota? Czujesz postęp, jakieś bóle? Zobacz załącznik 1063535
Oprócz tego że wszytko mnie boli i laze jak kaczka to chyba nie. Nad ranem miałam silne skurcze ale po godzinie minęły więc to nie to.

Mebelki słodkie. Może coś upolujesz fajniejszego w weekend. O jakie sklepy zachaczacie?

Oprócz tego że wszytko mnie boli i laze jak kaczka to chyba nie. Nad ranem miałam silne skurcze ale po godzinie minęły więc to nie to.

Mebelki słodkie. Może coś upolujesz fajniejszego w weekend. O jakie sklepy zachaczacie?
Oo czyli już jakieś skurcze były, coś się dzieje! [emoji6]
Myśleliśmy, żeby jechać do lullababy, akpolu, pati i maksa i na głogowskiej jest jeszcze podobno jakiś z meblami dziecięcymi, coś mąż dziś wyszukał. Polecasz jeszcze jakieś miejsca?

Oo czyli już jakieś skurcze były, coś się dzieje! [emoji6]
Myśleliśmy, żeby jechać do lullababy, akpolu, pati i maksa i na głogowskiej jest jeszcze podobno jakiś z meblami dziecięcymi, coś mąż dziś wyszukał. Polecasz jeszcze jakieś miejsca?
Nie mam pojęcia ja zawsze z neta zamawiałam. A przy serbskiej koło Tesco tam gdzie Bobo wózki? Nie wiem czy tam mebelki jakieś maja. No i Ikea ale oni chyba takie nijakie maja.

Nie mam pojęcia ja zawsze z neta zamawiałam. A przy serbskiej koło Tesco tam gdzie Bobo wózki? Nie wiem czy tam mebelki jakieś maja. No i Ikea ale oni chyba takie nijakie maja.
Ikea ma takie zwykłe, a ja chce typowo dziecięce [emoji6] tam gdzie bobo wózki jest brw, patrzylismy ale nic nam sie nie podoba [emoji53] muszę jeszcze popatrzeć w necie

Kuźwa pisałam wam tu referat na 3 strony o tym dlaczego nie kupię odrazu drewnianego łóżeczka ze względów logistycznych i wszystko mi się usunęło.. [emoji35]

Nie chce mi się zaczynać od nowa więc powiem tylko tyle że na początku będziemy spać z małą w salonie bo mam cholernie strome schody i do salonu kupujemy turystyczne a później o ile będzie spała w łóżeczku to drewniane.

Mam kokon jeśli chciałaby spać z nami bo zrobię tak jak będzie najwygodniej [emoji2368][emoji23]
Kurde a taką ładną mamy pościel w sam raz do drewnianego [emoji85]

W razie buntu lozeczkowego te turystyczne przyda nam się na taras więc przynajmniej tyle
Screenshot_20200103-031821.jpeg

Kuźwa pisałam wam tu referat na 3 strony o tym dlaczego nie kupię odrazu drewnianego łóżeczka ze względów logistycznych i wszystko mi się usunęło.. [emoji35]

Nie chce mi się zaczynać od nowa więc powiem tylko tyle że na początku będziemy spać z małą w salonie bo mam cholernie strome schody i do salonu kupujemy turystyczne a później o ile będzie spała w łóżeczku to drewniane.

Mam kokon jeśli chciałaby spać z nami bo zrobię tak jak będzie najwygodniej [emoji2368][emoji23]
Kurde a taką ładną mamy pościel w sam raz do drewnianego [emoji85]

W razie buntu lozeczkowego te turystyczne przyda nam się na taras więc przynajmniej tyleZobacz załącznik 1063548
Moja siostra miala z obiema corkami turystyczne jako glowne lozeczko super sie sprawdzilo.

Wyciszyly sienskurcze [emoji35][emoji35]

Ostatnia edycja:
reklama
Juz mnoe to denerwuje. Mala jest bardzo nisko bo mnie bola kosci na dole bardzo. Mam nadzieje ze sie rozkreci najpoznieh do noedzieli. Nie mam juz co sprzatac. Myslalam ze seks rozbuja a tu ni chu...ja. Zostaly mi schody do lazenia

Do góry