fiddlee
Fanka BB :)
Witam laseczki w Nowym roku! Ja również mam zastój w czytaniu i udzielaniu się na forum.. musiałam chyba zresetować głowę i nastawić się na wizytę w klinice. Ciężko odpuścić myślenie.Dzień dobry dziewczyny! W sumie to już dobry wieczór[emoji85]
Długo się nie odzywałam, mam wyrzuty sumienia[emoji17] codziennie obiecywałam sobie, ze wszystko nadrobię, ale miałam mocno zalatane te ponad 3 tygodnie (jakoś tak będzie) i później już straciłam nadzieję, ze uda mi się wszystko przeczytać, a strasznie mi tak głupio wyskakiwać po takiej przerwie i nic nie wiedzieć[emoji85]
U nas wszystko Ok, skupiłam się przez ten czas na nadrobieniu zaległości na uczelni, na świętach, wiadomo. Poza tym znów byłam na antybiotyku, moja starsza córka miała zapalenie rogówki (jakim cudem sie do tego doprowadziła, to ja nie wiem), a młodsza bez zmian, czyli wieczny ZUM. Umówiłam ją nawet (młodszą w sensie) do pani dr z Warszawy, która jest kierownikiem kliniki urologii w Centrum Zdrowia Dziecka, termin mamy na 28.01.
Dalej nie mam samochodu[emoji23] Micrę oddałam po 31 dniach i gdy jechałam do Szczecina, żeby ją zwrócić, kamień uderzył mi w czołowa szybę... jestem przez to lżejsza o 500zl[emoji32]
Jeśli któraś z Was byłaby tak kochana i streściła, co się u Was dzieje? Dziewczyny w ciąży, jak się czujecie?
Życzę Wam spóźnione wesołych świąt[emoji85] i od dziś wchodzę na forum regularnie
P. S. @fiddlee śnilas mi się [emoji14]
Chociaż pomógł mi fakt, że musiałam zmienić telefon i nie miałam dostępu do aplikacji. Tyle co mam kilka z Was na insta. Ale już wracam, pełna optymizmu na nowy piękny rok!
Stęskniłam się za Wami! ❤
@RoseGold Opowiadaj co Ci się tam śniło! ja za każdym razem jak jadę do rodziców to wypatruje Cię na drodze