Super, że z malutką wszystko w porządku [emoji4] ale potraktowali Cię słabo, dobrze, że tam pojechałaś zamiast do szpitala, bo lepiej spędzić Sylwestra w domu niż na oddziale [emoji6]U ciebie to się zacznie zaraz w nowym roku [emoji14]
My już po szybkiej wizycie dostałam skierowane na krzywą cukrową, z małą wszystko okej ale szyjka się trochę skrociła.
Dzwonię do nich i pytam czy mnie lekarz przyjmie bo mało ruchów bo nie chce jechać do szpitala itp. A położna że tłumy że nie wie czy zdąży że może szpital...
Pojechałam a tam prawie pusto [emoji2356] myślałam że jej łeb urwę bo nie chciałam się kłaść do szpitala na sylwestra bez powodu.
Od początku ciąży przytyłam na ten moment 3 kg, jak u was dziewczyny?
Marta kiedy ty zaczęłaś najbardziej tyć? Pytam bo u mnie nadwaga już przed ciążą i chciałabym jak najmniej.. Ale nie ukrywam że wcale nie pilnuję tego co jem [emoji2356][emoji23]
Dalej leżę chora i oglądam mamy lamy, luksus ten internet w tv, teraz to już mam totalnie lenia [emoji85]Zobacz załącznik 1062564
U mnie na plusie 3,5 kg. Pytałam wczoraj lekarza o to, czy nie za mało to powiedział, że taka moja uroda i za niską wagą się mam nie przejmować dopóki z małą wszystko ok [emoji4]
Ooo dzięki, na pewno kupię, bo to da dużo spokoju w razie czego [emoji4]Jakoś się doturlam do końca, wierzę w to [emoji16] już bliżej niż dalej i bardzo się oszczędzam.
Ja kupiłam taki bo tylko ten był w hebe ale jak chcesz taniej i więcej to w internecie można kupić zwykłe testy pH albo inaczej papierki lakmusowe.
Masz tam próbnik i jeśli wszystko okej to taki papierek zabarwia się na żółto/pomarańczowo (oczywiście wkładamy go do pochwy) a jeśli to wody lub jakaś spora infekcja kolor będzie zielonkawy lub granatowy.. Ogólnie jak się jest panikarą jak ja to lepiej mieć niż nie mieć bo to tylko 15 zł Ale furaa [emoji85] zajebista serio, nie dziwię się że bardzo Ci pasuje jako zastępcze. Też bym ją wzięła na zastępstwo za moją mazdę 6 [emoji23]Zobacz załącznik 1062565
Pewnie, że teraz będzie już wszystko dobrze i myślimy tylko pozytywnie [emoji3059]Kiedy ok. 15 tygodnia jechałam do szpitala i dostawałam leki na zahamowanie skurczy to miałam już najgorsze myśli
Teraz to już wiem że nam się uda i będę miała w ramionach zdrową śliczną córeczkę.
Swoją drogą z tego wszystkiego miała 3 razy przez różnych lekarzy robione badania prenatalne [emoji85]
Nie ma co myśleć o tym co złe w taki dzień jak dziś pokażcie swoje brzuchole
U mnie nieskromny bojler [emoji23] Zobacz załącznik 1062567Zobacz załącznik 1062568