reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuję[emoji173]️ muszę zrealizować Twój przepis jeszcze przed wyjazdem męża :D

Jakoś tak nie podchodzi mi. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale nawet wyszukiwanie gifow mnie denerwuje[emoji85]

No to życzę powodzenia i wytrwałości! Ja mam dwa rowerki, jeden na dole, drugi na pietrze, a tłuszcz niestety rośnie[emoji23]
Ale Wam dziewczyny na pewno się uda!

Dziewczyno najlepsze gify są na whats app [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny i co narobiłyście z tym makiem?! Tak się składa, że właśnie wybieramy się na cmentarz wiec w drodze powrotnej pewnie zahaczymy haha [emoji23]

@MisiaJasia fajnie, że jesteś! Zostań z nami, na pewno będzie Ci raźniej [emoji5]
@Sarinak mam nadzieje, że ładnie zacznie Ci się to goić i będzie wszystko okej, trzymam kciuki żebyś ominęła szpital [emoji5]

Miłego wieczorku [emoji3]

Mam pytanie. Otoz w lipcu urodzilam dziecko tabletki dostalam w Sierpniu wybralam jedno cale opakowanie ( tabletki barne codziennie prawie o tej samej porze) w polowie drugiego ooakowania strzelilam gafe i zapomnialam wziac tabletke o okreslonej zamiast o 8 rano wzielam ja o 22 czy te tabletki sa na tyle slabe ze przez ta pomylke moge sie bac? I kolejne pytanie na poczatku mialam co dwa tyg plamienia teraz one juz ustaly czy to normalne?

Tak nagadałyście o tym maku, że zrobiliśmy sobie właśnie hamburgery [emoji16] oczywiście w wersji wege. Chociaż kurczę frytki też bym przyjęła [emoji849] od dziś zaczęłam brać omegamed optima forte i wielkość super, szkoda, że aż 4 sztuki do połknięcia [emoji16] jutro jadę do mamy na imieniny, może zahaczymy o jakiś dziecięcy i uda się zobaczyć wózki [emoji4]
@Sarinak straszne, że Ci się to przytrafiło, oby tylko leki zadzialały i na nerwach się skończyło [emoji110]
@MisiaJasia fajnie, że wróciłaś [emoji6] z nami będzie Ci raźniej, trzymam kciuki żeby wszystko szybko się unormowało!

Dzięki dziewczyny.. ja póki mocno staram skupic sie na pracy zeby za duzo nie myślec.. jak pamietacie przez wakacje chcialam popracowac na dwie prace zeby ciut grosza wiecej wpadlo.. a jakos tak wyszlo ze tak ciagne do dzis.. i nawet lepiej bo jak bym miala kazde popoludnie wolne to bym główkowała a tak troche nie mam na to czasu.. chociaz z Janem sie o to klocimy [emoji1787] bo raz chcialby zeby sie tak nie przemeczala a dwa chcialby sie juz starac o malucha [emoji2356] ale chyba popadłam w pracocholizm z tego wszystkiego [emoji849]

Dzięki dziewczyny.. ja póki mocno staram skupic sie na pracy zeby za duzo nie myślec.. jak pamietacie przez wakacje chcialam popracowac na dwie prace zeby ciut grosza wiecej wpadlo.. a jakos tak wyszlo ze tak ciagne do dzis.. i nawet lepiej bo jak bym miala kazde popoludnie wolne to bym główkowała a tak troche nie mam na to czasu.. chociaz z Janem sie o to klocimy [emoji1787] bo raz chcialby zeby sie tak nie przemeczala a dwa chcialby sie juz starac o malucha [emoji2356] ale chyba popadłam w pracocholizm z tego wszystkiego [emoji849]
Cała ty wrocilas[emoji846] brakowało cię tutaj. Często można byłoby się z Tobą pośmiać. Któregoś dnia chciałam cię wywołać tutaj ale zapomniałam twojego nicku[emoji23]

No to faktycznie pracoholizm. A jak chłopacy? A tak poza tym co u ciebie słychać?

Mam pytanie. Otoz w lipcu urodzilam dziecko tabletki dostalam w Sierpniu wybralam jedno cale opakowanie ( tabletki barne codziennie prawie o tej samej porze) w polowie drugiego ooakowania strzelilam gafe i zapomnialam wziac tabletke o okreslonej zamiast o 8 rano wzielam ja o 22 czy te tabletki sa na tyle slabe ze przez ta pomylke moge sie bac? I kolejne pytanie na poczatku mialam co dwa tyg plamienia teraz one juz ustaly czy to normalne?
Tak plamienia są normalne, potem ustają, jakby utrzymywały się cały czas tzn 3-4 cykle i dłużej to trzeba odstawić. Tak te leki są słabsze i ryzyko ciąży istnieje choć nie jest ono wysokie. Mogę tylko powiedzieć że u mnie lek spr się super ale po odstawieniu nie mogę już enty miesiąc wyrównać hormonów by zajść w ciążę.

Czytalam ze jak karmi sie piersia to ochrona jest wieksza bo prolaktyna hamuje owulacje. Ale kurcze caly czas mam stracha teraz a czy pobolewalo Cie przy nich podbrzusze? Mnie czasami boli podbrzusze i kluje mnie z jednej strony cos. Wczoraj z ciekawosci zeobilam test owulacyjny wiem jestem glupka ale wyszla druga kreska lzejsza jak kontrolna ale byla i nie wiem co mam myslec. W sttczniu urodzilam synka teraz w lipcu kolejnego. Mam w planach 3 dziecko ale nie teraz.

Ja też się nie odzywalam, właśnie trafiłam do szpitala przez bóle podbrzusza. Z helenka wszystko okej wg lekarzy, dziś zaczynamy 16 tydzień.
Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Trafam do tej samej sali i tego samego łóżka co w lipcu... Bardzo nie chce tu być [emoji17]

reklama
Ja też się nie odzywalam, właśnie trafiłam do szpitala przez bóle podbrzusza. Z helenka wszystko okej wg lekarzy, dziś zaczynamy 16 tydzień.
Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Trafam do tej samej sali i tego samego łóżka co w lipcu... Bardzo nie chce tu być [emoji17]
U mnie również będzie Helenka jeśli będzie fasolka:) kochana nie martw się, skoro z niunią wszystko ok to nie ma co się stresować na zapas ;) trzymam kciuki żebyś szybko i spokojnie wróciła do domku [emoji173]

Do góry